Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

klomenin faydası var mı ?

klomenin faydası var mı ?
0
143

Similar threads

ateş ölçme yöntemiyle ve klomenle hamiş olanlar destek edin lütfen!!! klomenle gebelik belirtileri klomenle gebelik belirtileri Arkadaşlar ben bu ay klomen kullandım ve klomenin geciktirici bir etkisinin olduğunu biliyorum şuan adetimden 3 gün geçti ve ben test yapmıyorum çünkü regl ateşim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
klomen kullananlar merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım,birincil kere yazıyorum yazışma konusunda da bilgisizim yardımcı olursanız sevinirim ben iki yıl kadar önce kürtaj oldum ondan sonra dagebelik oluşmadı klomen de kullandın çatlatma iğnesi de oldum netice olumsuz benim durumumda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Dış genital bölgede agri Merhaba bölgemde yırtılma ve çatlak oluşmuş fazla ağrıyor Hametan Albacort kullanıyorum ve ilave olarakta kantaron yağı sürüyorum fakat yinede açıyor sizce ne vakit geçer ve diğer ne iyi kazanç iyileşmesini ne hızlandırır Tuvaletime çıkamıyorum çok açıyor ağlıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
hamile almak istiyorum Kızlar ben 4 ay önce klomen kullandım ve catlatma iğnesi oldum maalesef adet oldum hayal kırıklığı oldu bir dahada doktora gitmedim geçen ay adetim 3 ,4 gün surdu birinci gün koyu kahve leke geldi 2 ,3 gün geldi gelmedi gibi birşey bu gün adet olmam gerekiyordu fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
şımartma suyuyla hamile kalınır mı ? gebe kalan var mı ? Merhaba adetime 3 gün kala erkek arkadaşımla sürtünme aracılığıyla birşeyler yaşadık 3 gün sonradan adet oldum lakin olağan de 6gün sürmesi gerekirken 8 gün sürdü 8gün sonunda doktora gittim kan testi yaptırdım hcg 05 çıktı cyclo prog...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,480Konular
981,424Mesajlar
29,590Kullanıcılar
Üst Alt