Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Knight Online BİFROST ZONE nedir yardım

Knight Online BİFROST ZONE nedir yardım
0
164

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
BİFROST ZONE yardım, Bifrost Zone Patch, Bifrosta nasıl gidilir

Bifrosta nasıl gidilir?
Colony zone a eklenen yeni bir alan olan bifrost a gidebilmek için günün emin zamanlarında bowlda bifrost monument savaşı olurMonument ı kırıp savaşı kazanan ahali bifrost a 30 dakika daha erken gidebilme şansını kazanır30 dakika sonradan kaybeden insanlar da bifrost a girebilir Dikkat!!!:Bifrost içinde de CZ deymiş gibi PVP yapılabilir

Bifrostta neler var?
Bifrost da 7 ölümcül günahı simgeleyen yaratıklar bulunurBu yaratıkları kesip içlerinden o günaha ait fragment ya da high class itemlar düşürebilirsiniz Ultima ya noxious maze(gas roomgaz odası) in ortasında bulunan teleportdan gidebilirsiniz fakat dikkat edin gaz odasında her 30 saniyede 400 damage yiyorsunuzTeleporter a geldiğinizde ultima nın alanına gidebilmek için orda bulunan NPC ye 7 ölümcül günahı simgeleyen fragmentlerden 1 er tane vermelisiniz

Hangi mahlukat,hangi günahı simgeler?

Benlik:Egoizm
Gluttony:Oburluk
Envy:Kıskançlık
Greed:Açgözlülük
Lust:Şehvet
Sloth:Tembellik
Wrath:Gazap *