Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Knight Online Black Skin gir içeri - Yardım Pls ...

Knight Online Black Skin gir içeri - Yardım Pls ...
0
171

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar hemen hemen herkezde black skin var yardımcı olur musunuz nereden bulabilirim ?

Tpt olursun felan muhabbetinden bahsediliyor ama şuana kadar 1 kişinin banlandığın görmedim bu sebepten

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler

Similar threads

knight Online Sözlüğü A Terimler: 1KS kill stealing yani birinin öldürmeye çalıştığı enemy den exp yada np aşırmak 2 NP 2 anlamı var birincisi national point, 2 si No problem yani sorun değil seslenmek 3 Ty thank you, teşekkürler 4 PK Player Killing, yani savaş ortamında diğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Bütün Ko ßugLarı Cuma, Temmuz 20th, 2007 Skill Bug:Guinnesse rekorlar kitabına gircek bi bugdıLvl in ve classın önemli olmadan mananın yettiği her skilli kullanıyodunBaşta skill sıfırlama yötemiyle daha sonrada registry den skill kodlarını girerek yapılıyodu artık tarih oldu 2Duvara girme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
740
Biraz uzun bi yazı olacak fakat kısa yazılardan böylece birşey anlatılamıyor size lisede aşık olduğum tek kız la ilgili yardımlarınızı istiyorum Ilk Kez kendim hakkında bilgi vereyim, Lise 3 öğrencisiyim, boyum herkez gibi ortalama seviyelerde, ahali arasında kalıplı olarak adlandırılan bi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Aradığınız fakat bulamadığınız konuları Ctrl+F Tuşuna Basıp arayarak bulabilirsiniz Konu başlığına tıklamanız yeterlidir Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Oyun hakkında Efes Online Hakkında Ufak Sorular EFESTE 79 LW Çar SATILIR ACİL MESAJ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
link yasak nfs2 hile: NFS2U +10 Trainer cod 4 hileleri: COD 4 TRAİNER cod 2 hileleri: Hileleri aktif etmek için; OPTION GAME OPTION a gidin ve console u aktif hale getirin, YES e tıklayın Menü başlığında ~ tuşuna bastıktan sonra; developer 1 yazın: Hile kodlarını aktif hale getirir, LOAD...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
858,497Konular
982,016Mesajlar
29,999Kullanıcılar
xreplaSon üye
Üst Alt