Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Knight Onlineyi Bıraktım Ne Oyun Önerirsiniz?

Knight Onlineyi Bıraktım Ne Oyun Önerirsiniz?
0
197

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Knighti bırakalı baya oldu (4 5 ay) sınavlar dolasıyla pek pc ye girmedim fakat yeni oyuna başlıycaz arkdaşla birlikte knight gibi beni sıkmıycak ne tür oyunlar önerirsiniz (combat crossfire tür şeyler hariç)

Similar threads

Herkese merhaba. Dünyanın ve özellikle Türkiye’nin en çok oynanan MMORPG oyunlarından biri olan Knight Online hakkında size 2022’den bilgiler getirdim. Eski, yeni ayırt etmeden tüm Knight Online oyuncularının böyle bir yazıya ihtiyacı vardı. Bu yazıda, Knight Online oynanır mı başlığını ele...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
2D oyunlar piyasada o kadar ziyadeleşti ki bazen bizim onları aramamıza bile gerek kalmıyor, onlar bizi buluveriyorlar bir mekandan. Seçenekler çoğalınca da birçok hengam aralarından seçim yapmak gerekiyor. Lakin bilhassa 2D oyunlarda seçenekler biraz daha çokça, o denli ki artık el çizimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
Bütün Ko ßugLarı Cuma, Temmuz 20th, 2007 Skill Bug:Guinnesse rekorlar kitabına gircek bi bugdıLvl in ve classın önemli olmadan mananın yettiği her skilli kullanıyodunBaşta skill sıfırlama yötemiyle daha sonrada registry den skill kodlarını girerek yapılıyodu artık tarih oldu 2Duvara girme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
739
Bir çok oyun içinde takım arkadaşlarınızla birlikte hareket edip kendinizi kanıtlayabilmek ve başka bir deyişle hava atmak için kurulan klanlar son dönemde çok merak edilmeye başlandı. Knight oyun isimlerinden biri de oyunda belirli bir seviyeye gelip artık klan kurmalıyım diyorsanız ve aklınıza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Bir çok oyun içinde ekip arkadaşlarınızla birlikte hareket edip kendinizi kanıtlayabilmek ve diğer bir deyişle hava atmak için kurulan klanlar son periyotta çok merak edilmeye başlandı. Knight oyun isimlerinden biri de oyunda belli bir düzeye gelip artık klan kurmalıyım diyorsanız ve aklınıza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
858,496Konular
981,804Mesajlar
29,873Kullanıcılar
Üst Alt