Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Koç Burcu Hakkında bilgi

Koç Burcu Hakkında bilgi
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Koç burcu hakkında çok şey bilemiyorum bu konuda takviye edermisiniz koç burcu hakkında kısa data rica ediyorum

Cevap: Koç Burcu Hakkında data

KOÇ BURCU ERKEĞİ
Koç burcunda doğan erkelerle kadınların iki taraflı tarafları bulunmakla beraber hiç benzemeyen yönleri de çoktur Yıldızı Mars, Koç burcunda olan erkeğe yiğitlik, cesaret, sevimlilik, etkileme gücü, hiddet, şiddet, enerji verir Bu tip erkekle geçinmek böylece kolay değildir Zira Koç burcunun erkeği her şeyden önce kendi düşüncelerinin, düşünce ve özelliklerinin doğru olduğuna inanır

KOÇ BURCU KADINI
Koç burcunda doğan kadınlarda tıpatıp erkeler gibi kendilerini üstün gören, devingen, gözü kara, kıskanç, cana yakın, çekici tiplerdir Hem çekicilikleri de dillere destandır Koç burcu kadını hırslıdır ve yükselmeyi kafasına koyduğu içinde çalışmayı kabul eder Koç burcu kadınları için alıştırma hayatı, birazcık para getirecek ve kendilerini oyalayacak bir vasıta sayılmazÇalışma onların hayatta yükselmelerini, bol paraya kavuşmalarını ve isimlerini duyurmalarını sağlamalıdır Keza bu tipler, cazibelerinden de yaralanarak eninde sonunda istedikleri mevki ye erişirler *

Similar threads

Koc burcu hakkında cok şey bilemiyorum bu konuda yardım edermisiniz koc burcu hakkında kısa bilgi rica ediyorum Cevap: Koc Burcu Hakkında bilgi KOC BURCU ERKEĞİ Koc burcunda doğan erkelerle kadınların muşterek tarafları bulunmakla beraber hic benzemeyen yonleri de coktur Yıldızı Mars, Koc...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Koç burcu erkeği hangi özelliklere sahiptir? Koç burcu erkeğinin özellikleri nelerdirBu burçtaki erkekler ne nesil özelliklere sahiptirler konuyla ilgili kısa bilgiler yazımızda yer alacakMerak ettiğiniz bu soruların tümünü bulabilirsiniz yazımızda Koç burcunda doğan kadınlarla erkeklerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
Koç burcu özellikleri bayan,Koç burcu,Koç burcu özellikleri, Koç burcu kadını,Koç burcu kadını özellikleri , Koç Burcu (21 Mart20 Nisan) Yönetici Gezegeni: Mars Türü: Erkeksi, pozitif Grubu: Ateş, öncü Koç burcunda doğan bir kadın da tıpkı o burcun erkeği gibi, devingen, cesur, kıskanç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
209
Koç burcu özellikleri, koç burcunun özellikleri bayan, erkek koç burcunun özellikleri,koç burcunun özellikleri ve yükseleni Koç burcunun genel özellikleri Koç burcu insanında öncü bir ruh vardır İnisiyatifli, kendi kendini motive eden, coşkulu istekli, dinamik ve atılgan yapısı başka...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
Yengeç Burcu Genel Özellikleri nedir Gurubunuz : Su Şanslı gününüz : Pazartesi Şanslı sayınız : 2 Şanslı taşınız : Yakut, aytaşı Şanslı renkleriniz : Beyaz, gümüş, beyazımsı, gri Uğurlu çiçekleriniz : Nilüfer, beyaz gül, zambak Şanslı kokunlarınız : Misk, müge, leylak Şanslı müzik : Aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,465Konular
981,146Mesajlar
29,533Kullanıcılar
TUNCAMMSon üye
Üst Alt