Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Koc burcu iş hayatı

Koc burcu iş hayatı
0
171

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Koc burcu iş hayatı 2019

Koc burcu 2019 yılının ilk yarısı yetenekleriniz ve ticari zekanız size cok şey kazandıracak,iş konularında oldukca iyisiniz ve bazı kucuk başarılar kazanmanız olası Bu yıl maddi konularda ferahlama varİşinden memnun olmayanlar bu yıl değişikliğe gidebilir nakit durumunuzu iyileştirmek adına bu bir şans olabilir İş hayatında daha etkin olmanız halinde kazancınızda yenilenmeler yaşanabilir

Temmuz ayında harcamalarınızda artış olabilir gelir ve giderler arasında oluşan acık uzerinde durmalısınız Dengesizce yapılacak harcamalar ekonomi yapmanız gereken bu donem sizi zorlayabilir

2019 un ikinci yarısı eski iş imakanlarının yeniden karşınıza cıkabilme olasılığı sizi daha da umutlandıracaktır Onemli bir iş anlaşması yapmak istiyorsanız, işte size guzel bir fırsat doğuyor

Koclar 2019 Eylule dikkat hayatınızda onemli bir sayfa acabilecek bir teklif alabilirsinizBeklenmedik iş ortaklıkları yapabilirsiniz ve girişimde bulunacağınız konularla ilgili buyuk organizasyonların icinde bulunabilirsiniz

Similar threads

Koç burcu iş hayatı 2019 Koç burcu 2019 yılının birincil yarısı yetenekleriniz ve ticari zekanız size çok şey kazandıracak,meslek konularında epeyce iyisiniz ve bir takım küçük başarılar kazanmanız mümkün Bu sene fiziksel konularda ferahlama varİşinden memnun olmayanlar bu yıl değişikliğe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
benim burcum koc ama burcum hakkında herhangi bir şey bilmiyorum bana burcumun 2019 yılında neler kazandırıp neler kaybettireceğini soyler misiniz???? Cevap: Koc Burcu 2019'de Neler Yaşayacak 2019 yılı eğitim hayatı devem edenler gecmiş donemlere oranla daha başarılı bir yıl gecirecekler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Koc Burcu İş Hayatı Nasıldır Koc Burcu İş Hayatı Koc burcu insanı ile iş ortaklığına başlamadan once, bu kişiyi cok iyi anlamanız gerekmektedir Onder olarak yaratılmışlardır, dolayısıyla istekleri cok fazladır İş ortaklığınızın başlaması ile birlikte, sorumlulukları ustlenmek isteyecektir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
2019 Mart Koc Burcu Yorumları Koc Burcu Mart 2019 Koclar Maddi alanda yapılması gerekenler uzerine yoğunlaşabilirsiniz Sabırsızlık etkisinden ve abartı davranışlardan bu hafta uzak durmalısınız ozellikle para ile ilgili konularda İstekleriniz, beklentileriniz duygusal konularda ve iş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
Koc Burcu Haziran 2019 yorumları Koc burcu 2019 Haziran burc yorumları Partneriniz yoksa bu ay partner aramaya başlamanız icin harika bir ay olacaktır Dikkat etmeniz gereken onemli bir nokta yeni ilişkileriniz uzun vadeli olmayabilir ama keyifli gunler gecireceksiniz İş hayatında ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
858,498Konular
982,569Mesajlar
30,316Kullanıcılar
dehadehaSon üye
Üst Alt