koca arayan kıza yanıt gecıkmedı Internet üzerinden arkadas arayan bir hatun ve ona cevap veren birisi Elizaa; Cinsiyet: Bayan; Yaş: 28; Ülke:Yurtdışı Bu yasa geldim ama hâlâ dogru durust bir beraberligim olmadıKendimi zorlamama ragmen sevgilim bir takım kriterlere uymuyorsa iliskiye devam edemiyorum 1 Esmer, benden uzun ve gozleri guzel olmali 2 Yurt dışsında yaşaması fakat Türkiye'de büyümüs olması gerekiyorTürkçesi, Ingilizcesi, Almancası akıcı olmali 3 Üniversite mezunu olması sart(Bundan Başka her üniversitede olmaz!) 4 Dine hiç tartma vermemeli 5 Elektrikli esyalardan, marangozluktan anlamalıHani olur da bir kitaplık alırsam kurabilmeli 6 Kitap, gazete okumalı,siir sevmeli,güzel sarkı söyleyebilmeli 7 Solcu olmalıYa da maksimum orta sag fakat kesinlikle milliyetçi olmamalı 8 Hosgörülü olmalıAncak edilgen,ezik karakterli de olmamali 9 Fazla sosyal olmalı ama tüm arkadaslarımla anlasabilsin 10 ıç çamasırları temiz olmali 11 Ütüsünü kendi yapabilmeli 12 Bulasik için isteksiz olarak yardim etmeli 13 Gitar calmali 14 Scampili makarna ve manti yapabilmeli 15 Yatakta ii olmalıDegisik seylere alaka duymali 16 Haftada en düşük bir gün spora gitmeli Veeeeeeeeee Yanıt Cinsiyet: Erkek; Inleme: 32; İl: İstanbul Elizaa ve onun gibi düsünenler için ögrencilik yıllarımdan kalan hoş bir özdeyiş var:!!!!!!!!!!!!!!!!! Beyaz atlı prensini umma, seyise razı ol, yoksa cet kalırsın