Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Koca, Kendini Ambulansa Kitleyen Sağlık Personeliyle Bir Araya Geldi: 'Bazı Şeyler Konuşulduğu Yerde Kalmalı'

Koca, Kendini Ambulansa Kitleyen Sağlık Personeliyle Bir Araya Geldi: 'Bazı Şeyler Konuşulduğu Yerde Kalmalı'
0
138

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
14

Dün ambulansındaki hastayı bırakacak hastane bulamayan ambulans sürücüsü Sıhhat Bakanlığı önüne giderek kendini araca kitledi ve Bakan Fahrettin Koca'yla görüşme talebinde bulundu. Daha sonra aracından inen şoför gece saatlerinde Koca'yla bir ortaya geldi. Görüşmeyi toplumsal medya hesabından paylaşan Koca, ' Ancak kimi şeyler konuşulduğu yerde kalmalı' dedi.

3 saat boyunca hastayı bırakacak yer bulamamış

Ankara'da dün akşam Sıhhat Bakanlığı önüne giden bir sıhhat çalışanı, şoför koltuğunda oturduğu ambulansa kendini kilitledi.

Bölgeye gruplar sevk edilirken şahsın, 'Onkoloji hastasını taşıdım, 3 saat boyunca hastane hastane dolaştım lakin hastayı bırakacak yer bulamadım. Oksijen tüplerini açtım, Sıhhat Bakanı buraya gelmezse kendimi patlatırım' dedi.

Koca, bakanlık binası önüne gelerek kendisiyle görüşmek isteyen ambulans sürücüsüyle gece saatlerinde bir ortaya geldi.

Görüşmeyi toplumsal medya hesabından paylaşan Koca, şu açıklamayı yaptı:

'Şoför arkadaşımız isteği üzerine konuğum oldu. Hasta nakil aracıyla naklini yaptığı hastanın Ankara Kent Hastanesi aciline yatışını sağladıktan 2,5 saat sonra aracıyla bakanlık binası önüne park edişinden başladık, çok şey konuştuk. Lakin birtakım şeyler konuşulduğu yerde kalmalı.'