Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Koca Tipleri =)

Koca Tipleri =)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kadın akşam işten çıkar Çocuğu yuvadan alır Markete geçer ıspanak alır Koştura koştura eve döner Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar
Kendi üstünü değiştirir Mutfağa koşar Bir yana ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına cevap verir
Bir yanlamasına sofrayı hazırlar O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz ıspanak olmaz Derhal kocasını arar

Kocadan Kocaya değişen cevaplar:

1) Ben geç geleceğim Toplantım var Yoğurtsuz yiyinlaçkalaşmış koca
2) Ben geç geleceğim Fazla üzgünüm, tühhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz oysa E, yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen döneyim, buluşma bu, kaçırsam olmaz Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur, sonradan yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız
aldatan koca ya da eve gelmemek için bahane arayan koca ,lakin bi yanlamasına da vicdanı sızlayan koca
3) Aradığınız numaraya şimdi ulaşılamıyor İşte bu aldatan koca
4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! kazma tipi koca
5) Igggghhhh yine mi ıspanak Otlaya otlaya sığır olduk kalas tipi koca
6) Tamam alırım monotonlaşmış koca
7) Tamam alırım diğer bir şey gerekli mı? Normal koca
8) Tamam hayatım alırım diğer bir isteğin var mı? İdeal koca
9) Aman canııım, ıspanakla mı uğraştın? Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim veya haricen yiyelim Yok böyle koca*

858,497Konular
982,556Mesajlar
30,294Kullanıcılar
Üst Alt