Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Koca Tipleri

Koca Tipleri
0
127

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
KOCA TİPLERİ

Kadın akşam işten cıkar Cocuğu yuvadan alır Markete gecer ıspanak alır Koştura koştura eve doner Cocuğu soyar, elini yuzunu yıkar
Kendi ustunu değiştirir Mutfağa koşar Bir yandan ıspanakları yıkar bir yandan cocuğun sorularına ve ihtiyaclarına cevap verir
Bir yandan sofrayı hazırlar… O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz ıspanak olmaz Hemen kocasını arar

Kocadan Kocaya değişen cevaplar:

1) Ben gec geleceğim Toplantım var Yoğurtsuz yiyin ( lackalaşmış koca)

2) Ben gec geleceğim Cok uzgunum, tuhhhhhh şimdi ıspanak da yoğurtsuz olmaz ki E, yoğurt getireyim kapıdan bırakayım hemen doneyim, toplantı bu, kacırsam olmaz Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur, sonra yoğurt dokecek ıspanak bile bulamayız ( aldatan koca ya da eve gelmemek icin bahane arayan koca ,ama bi yandan da vicdanı sızlayan koca)

3) Aradığınız numaraya şu anda ulaşılamıyor (İşte bu aldatan koca)

4) Mendebur kadın ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! (kazmatipi koca )

5) Igggghhhh yine mi ıspanak Otlaya otlaya sığır olduk (kalastipi koca)

6) Tamam alırım (monotonlaşmış koca)

7) Tamam alırım başka bir şey lazım mı? ( Normal koca)

Tamam hayatım alırım başka bir isteğin var mı? (İdeal koca)

9) Aman canııım, ıspanakla mı uğraştın? Yapmadıysan bırak ya dışardan soyleyelim ya da dışarıda yiyelim

(Yok boyle koca)

858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt