Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

koca tipleri:) :) :)

koca tipleri:) :) :)
0
46

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
koca tipleri KOCA TİPLERİ Kadın akşam işten çıkar Çocuğu yuvadan alır Markete geçer ıspanak alır Koştura koştura eve döner Çocuğu soyar, elini yüzünü yıkar Kendi üstünü değiştirir Mutfağa koşar Bir yana ıspanakları yıkar bir yandan çocuğun sorularına ve ihtiyaçlarına yanıt verir Bir yandan sofrayı hazırlar… O DA NE YOĞURT ALMAYI UNUTMUŞTUR! Yoğurtsuz ıspanak olmaz Hemen kocasını arar Kocadan Kocaya değişen cevaplar: 1) Ben geç geleceğim Toplantım var Yoğurtsuz yiyin ( laçkalaşmış koca) 2) Ben geç geleceğim Fazla üzgünüm, tühhhhhh acilen ıspanak da yoğurtsuz olmaz fakat E, yoğurt getireyim kapıdan bırakayım derhal döneyim, toplantı bu, kaçırsam olmaz Mazallah dağlara taşlara işten atılma sebebim olur, sonradan yoğurt dökecek ıspanak bile bulamayız ( aldatan koca veya eve gelmemek için bahane arayan koca ,lakin bi yandan da vicdanı sızlayan koca) 3) Aradığınız numaraya derhal ulaşılamıyor (İşte bu aldatan koca) 4) Mendebur bayan ıspanağı aldın da yoğurdu niye almadın! (kazmatipi koca ) 5) Igggghhhh yine mi ıspanak Otlaya otlaya sığır olduk (kalastipi koca) 6) Tamamlanmış alırım (monotonlaşmış koca) 7) Bitmiş alırım başka bir şey lazım mı? ( Alışılagelmiş koca) 8) Tamam hayatım alırım diğer bir isteğin var mı? (İdeal koca) 9) Aman canııım, ıspanakla mı uğraştın? Yapmadıysan bırak ya dışardan söyleyelim veya dışarıda yiyelim (Değil böyle koca)  

858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt