Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kocaeli'de Ulaşımpark kış tarifesine geçiyor

Kocaeli'de Ulaşımpark kış tarifesine geçiyor
0
38

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80

KOCAELİ (İGFA) - Pazartesi günü itibarıyla otobüslerin sayısı 289’dan 335’e çıkıyor. Otobüslerin sefer sayısı 2.805’ten 3.244’e, günlük yapılan km 89.667’den 99.705’e yükselecek. Kocaeli’nin dört bir yanına vatandaşlar güvenli ve konforlu bir şekilde ulaştırılacak.

Tramvay sefer saatlerinde de kış tarifesi kapsamında değişikliğe gidildi. Değişen sefer saatleri belirlenen web sitelerinden vatandaşlar ulaşabilecek.

Değişen otobüs ve tramvay sefer saatlerine vatandaşlar , ve adreslerinden ulaşılabilecek. Detaylı olarak bu web sitelerinde otobüslerin sefer saatleri, güncel değişiklikler ve anlık otobüs ve tramvay takibi bulunmaktadır.

Similar threads

UlaşımPark, 12 Eylül 2022 Pazartesi prestijiyle otobüs ve tramvaylarda kış tarifesine geçiyor. UlaşımPark, 12 Eylül Pazartesi günü prestijiyle kış sefer saatlerine geçiyor. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılı başlamasıyla birlikte kış tarifesi ismi altında otobüs ve tramvayların sefer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı UlaşımPark, 12 Eylül Pazartesi günü prestijiyle kış sefer saatlerine geçiyor. 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte kış tarifesi ismi altında otobüs ve tramvayların sefer saatlerinde değişiklik yapılacak. Pazartesi günü itibariyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
ANKARA (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkentlilere güvenli, konforlu ve daha ekonomik bir ulaşım sağlamak için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. EGO Genel Müdürlüğü, toplu taşıma araçlarında 12 Eylül Pazartesi günü 2022-2023 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle servis...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
İstanbul toplu ulaşımda kış tarifesine geçiyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) bağlı hizmet veren toplu ulaşım araçlarından otobüs, metro ve vapurlarda yaz tarifesi sona erdi. 5 bin 237 araçla 52 bin 985 sefer düzenlenecek Belediyeden yapılan açıklamaya nazaran, İETT...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt