Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kocam beni kız kardeşimle aldatıyor yardım

kocam beni kız kardeşimle aldatıyor yardım
0
79

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
kocam beni kız kardeşimle aldatıyor destek arkadaşlar fazla şiddet durumdayım nasıl anlatacağımı bilemiyorum bundan 3 ay önce doğum yaptım kardeşim yanımda kaldı 15 gün sonra gitti o zamanlar eşimle birlikte geç saatlere dek oturuyordu ben yatak odasında uyuyordumgece bebeğim ağladı emzirmeye kalktım baktım eşim yanımda değil saat 3 civarlarıydı bebekle birlikte salona gittim ikisi hala oturuyorlardı kardeşim sabahı gitti gittikten 5 gün daha sonra geri geldi ve her yerde gitti en son dün gece bendeydi gece lavaboya kalktım baktım yine eşim yanımda yok içime kararsızlık düştü yavaş yavaş antrede ilerledim eşimle kardeşimin salondaki koltukta öpüştüğünü gördümkanım dondu ağır ağır odama geri döndüm rüya olmasını diledim yatağımda sessizce ağladım ne yapacağımı bilmiyorum sabaha kadar uyumadım eşim saat 5 gibi yatağa geldi kardeşim kahvaltı hazırladı masaya oturmadım canım istemiyor dedim kardeşm evden çıktı eşimde işe gitti evde saatlerdir ne yapacağımı düşünüyorum bebeğim var biri sözde kardeşim diğeri kocamkocambenikizkardesimlealdatiyoryardim5c5009fb1f2b2alt :( Frown :( ne olur bana akıl verin ben ne yapacağım kendimi öldürmeyi bile düşündüm lakin bebeğime kıyamadım onu annesiz ayrılmak istemedim  

858,499Konular
982,572Mesajlar
30,319Kullanıcılar
Üst Alt