Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kocamın asker sonrası psikolojisi nasıl düzelir?

Kocamın asker sonrası psikolojisi nasıl düzelir?
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kocamın asker sonrası psikolojisi nasıl düzelir? Merhaba , kocam askerden geleli 6 ay oluyor gelmeden 2 ay önce ilgisizliğiyle başladı herşey aile eğitimcisiyim ama kendime hiçbir faydam değil eşimin oradaki alışkanlıkları tabiki çok üzüyor beni örneğin kötü sözler, inanç eksikliği,ve kesintisiz film oyunla vakit geçirmesi yaklaştığımda rahatsız olması hatta dün dedi ki , meslek yerinde abes manâsız otursam daha iyi eve gelmek istemiyorum dedi evet onun yaptığı çokbüyük hataları gördüm ve yaptınmı diye sordum çoğu kez red etti ama bilhassa araştırmadım hep karşıma çıktı mesela gmailin geçmişini silerkenistemeden üstüne gittim olur ya sorarak bile şu anda en minik birşeyin hakkında azıcık pozitif konuşsam örneğin iki cümle kursam bağıryor keza bilgilerimin faydası yok çünkü duygusallığım nasıl davranmam gerektiğinin önne geçiyor psikoloğa bi kere götürdüm dediki geç kalmışsınız sorun birbirinizi anlamamnız dedi diğer dr arkadaşım dedi fakat sana kötü zıtlaşmış şok etkisi belki düzeltir dedi bitirmeye karar ver dedi verdim ve bavulu topladığımı görünce konuşmk istedi, gitme ,seni seviyorum dedi ve ağladı eşimbana fazla dargın sanırım en büyük sorunumuz film bağımlısıydı benden çekindiği için izlemiyor bende ddm fakat işlenmiş iğreniyorum açık seçik filmlerden ,fakat sen izleyebilirsin lütfen benden ürkme sakın dedim , demez olaydımfazla kötü kızdısürekli ağlamamla ve beni kovmasıyla yeniden yanında gitmemle adamakıllı acizleştim gözünde ondan uzaktan duramıyorum lütfen n eyapmam lazım  

858,496Konular
981,797Mesajlar
29,861Kullanıcılar
RyZeSon üye
Üst Alt