Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kocanız fazla bilgili olursa

Kocanız fazla bilgili olursa
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kocanız fazla bilgili olursa Karikoca birlikte tatile cikarlar Gittikleri yerde kamp kurarlar Tatillerinin ikinci gununun aksami guzel bir yemek yemek yiyip uykuya dalarlar Birkac saat sonra kadin uyanir ve kocasini da uyandirirAdam uyku sersemidir; guzel bir ruyadan uyandirildigi icin de azıcık kizgindir: Ne oldu?Ne istiyorsun?diye sorar Yukariya bak ve bana ne gordugunu soyle Adam gokyuzune bakar ve yanıt verir: Bunun icin mi uyandirdin beni?Baktim iste Bir suru yildiz goruyorum,isil isil parlayan milyonlarca yildiz Karisi baştan sorarPeki, bu sana neyi gosteriyor? Artik iyice uykusu kacan adam birazcık dusunur ve cevap verir: eolojik olarak Allahin kudretini ve kendi acizligimizi goruyorum Felsefi olarak, evrenin sonsuzlugunu ve onun karsisindaki onemsizligimizi goruyorum Astronomik olarak galaksilerin,yildizlarin,gezegenlerin varligini goruyorum Yildizlarin konumuna bakarak saatin 3 oldugunu goruyorum Meteorolojik olarak da bugun havanin cok guzelolacagini goruyorum Niye sordun bunu bana? Sana neyi gosteriyor Necati, cadirimizi calmislar!!!  

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt