Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kocası için kendini feda eden eş

Kocası için kendini feda eden eş

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Meşhur diş doktoru Sam ve esi 50 izaç sene dönümlerini kutluyorlardı Sam pat diye eşine bir soru sordu :

Sevgilim, bu elli sene içinde beni hiç aldattın mı?
O da nerden çıktı?diye sinirlendi eşi, cevabı öğrenmek istemezsin her hâlükardadedi
İsterimdedi Sam Lütfen anlat
Madem öğrenmek istiyorsun, evet, seni üç kere aldattımdiye cevap verdi eşi
Kimlerdi bunlar? diye sordu Sam
İlkidiye anlatmaya basladı esi hani sen 30 yaşındaydın ve kendi kliniğini koymak istiyordun da hiç bir banka sana kredi açmıyordu Sonra bir banka müdürü eve geldi; hiçbir şey sormadan bütün kağıtları imzaladı ve sen en çağdaş aletlerle kliniğini açabildin
Canım benim Benim için kendini feda ettin çağrıda bulunmak Benim sevgili kariciğimdedi Sam Peki ikincisi?
Hani 50 yasinda kalp krizi geçirmistin ya, kritik bir bypass ameliyati olman gerekiyordu, hiçbir hekim o cesareti gösteremiyordu Her an ölebilirdin Dr Halery onca yoldan kalkti geldi, ameliyatini yapti Sen hayata döndündedi esi
Ah benim sevgili karim Hayatimi kurtarmak için kendini bir kez daha feda ettin, öyle mi? Peki üçüncü aldatisin?
Hatirliyor musun, yillar önce dis hekimleri odasi baskani olmak istemistin de 248 oy eksikti' *

858,475Konular
981,243Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt