Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kocası icin kendini feda eden eş

Kocası icin kendini feda eden eş
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Unlu diş hekimi Sam ve esi 50 evlilik yıl donumlerini kutluyorlardı Sam birden eşine bir soru sordu :

Sevgilim, bu elli yıl icinde beni hic aldattın mı?
O da nerden cıktı?diye sinirlendi eşi, cevabı oğrenmek istemezsin herhaldededi
İsterimdedi Sam Lutfen anlat
Madem oğrenmek istiyorsun, evet, seni uc kez aldattımdiye cevap verdi eşi
Kimlerdi bunlar? diye sordu Sam
İlkidiye anlatmaya basladı esi hani sen 30 yaşındaydın ve kendi kliniğini kurmak istiyordun da hic bir banka sana kredi acmıyordu Sonra bir banka muduru eve geldi; hicbir şey sormadan tum kağıtları imzaladı ve sen en modern aletlerle kliniğini acabildin
Canım benim Benim icin kendini feda ettin demek Benim sevgili kariciğimdedi Sam Peki ikincisi?
Hani 50 yasinda kalp krizi gecirmistin ya, kritik bir bypass ameliyati olman gerekiyordu, hicbir doktor o cesareti gosteremiyordu Her an olebilirdin Dr Halery onca yoldan kalkti geldi, ameliyatini yapti Sen hayata dondundedi esi
Ah benim sevgili karim Hayatimi kurtarmak icin kendini bir kez daha feda ettin, oyle mi? Peki ucuncu aldatisin?
Hatirliyor musun, yillar once dis hekimleri odasi baskani olmak istemistin de 248 oy eksikti'

858,497Konular
982,560Mesajlar
30,301Kullanıcılar
caponeeSon üye
Üst Alt