Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kocasının cesedini 9 ay küvette sakladı

Kocasının cesedini 9 ay küvette sakladı
0
53

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kocasının cesedini 9 ay küvette sakladı Kırıkkale'nin Gündoğdu Mahallesi'nde kocasını tabancayla öldürdükten sonra cesedini 9 ay banyoda sakladığı gerekçesiyle esir yargılanan kadının duruşmasına devam edildi Belirgin Cezaevi'nde tutsak bulunan ve müebbet hapis cezasıyla yargılanan Fatma S'nin duruşması, Kırıkkale Ağır Cinayet Mahkemesi'nde yapıldı Kırıkkale Barosu göre ödev edilen avukatla duruşmaya katılan Fatma S, ifadesinde, eşi Özgür S'yi öldürdükten sonra cesedini 9 ay banyoda sakladığını itiraf etti Eşinin kendisini sürekli dövdüğünü savunan Fatma S, şöyle konuştu: CESEDİ ÇAMAŞIR SUYUYLA YIKADIM ''Bir akşam evime dostunu getirdi Benden yemek yapmamı istedi, yaptım sonra dostu ile gittikten sonra sabahtan eve geldi ve yine beni dövdü Hakaret etti Bunun üzerine evimizde, babasına ait olan tabancayı alarak iki defa ateş ederek öldürdüm Çünkü onu çok kıskanıyordum Cesedi banyodaki küvete koydum Sevgim nefrete dönüşmüştü Öldürdükten sonradan ise nefretim sevgiye dönüştü sürekli olarak öldürdüğüm kocamı çamaşır suyu ile yıkıyor, yanına yemek götürüyordum Yemiyordu Ben de yanında gidip yanında yemeğimi yiyordum İhanete uğrayarak öldürdüğüm birey ölü olmasına karşın banyoda yanında yatıyordum Önceleri pişman olmuştum Ama cezaevine girdikten sonra kendime geldim Cezamı çekeceğim Pişman değilim'' Öldürülen Özgürlük S'nin babası Aslan S ise gelini Fatma S'nin oğlunu öldürdükten daha sonra sürekli kendilerinden para istediğini belirtti Aslan S, şunları kaydetti: BU KIZ ÇILGIN YOK ''Gelinim sürekli olarak oğlumun cep telefonundan bize mesaj atarak para istiyor, onun adına 'Baba benim cezam var, kaçıyorum Fatma'ya para gönderin, beni aramayın' diyordu Ben de ona inanarak 9 ay baştan başa para ve ziynet eşyası gönderdim mağdur durumda olmamaları için mesaj sonrası telefonla oğlumu arıyordum Ama cevap veren yoktu sürekli olarak beni ve ailemi kandırdı Bu kız deli değil Adalete güveniyorum Oğluma kıydı En ağır ceza ile cezalandırılsın'' Mahkeme, olayın geçtiği apartmanda oturan şahitlerin dinlenmesi için ertelendi Bağımsızlık S'nin (34) cesedi, 22 Mart 2008 tarihinde evinin banyosunda bulunmuş, eşini 25 Haziran 2007 tarihinde tabancayla öldürdükten sonradan cesedini 9 ay banyoda sakladığı iddia edilen Fatma S, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Keskin Kapalı Cezaevi'ne konulmuştu internethaber  

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,106Kullanıcılar
kenansverSon üye
Üst Alt