Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kocatepe rüzgari

kocatepe rüzgari
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
kocatepe rüzgari KOCATEPE RÜZGARI Kocatepe'ye uğradım dün Yolum geçtiği içindi, gerçi bir eziklik oluştu içimde 1922 Ağustosun bir günü, yanık bayırları ,yıldızlı yalnız geceleri Akşehir üstünden gelen kağnıları Türk halkının onurlu direnişini, Yedi düveli mısra getirişini düşündüm Cehennem,Afyon ovasına inmişti Atlılar,toplar,vefat ,kan Tozduman içinde Akdenizi görmeye çalıştım böylece yakın pek da uzaktı Kocatepe,Tınaztepe ,Çiğiltepe ,Dumlupınar Değil oluşunYok edilişine şahit oldular Mağrur ve sessizce Akdeniz ateş! Akdeniz kan! Tarihi içiyorum Mustafa Kemal'le Kocatepe'de id Kocatepe'ye uğradım dün gerçi bir eziklik oluştu içimde, Rüzgarı durmuyordu Yumruk yumruk vuruyordu göğsüme, Uğultusu yine farklıydı Kocatepe Rüzgarının, Afyon Ovasından yankılanarak Diyordu ama; Yanık bir türküdür sesim Yemen'den mi geliyorsun Can yoldaşı Şahin Bey'in Antep'ten mi geliyorsun Çöllerindeydin Fizan'ın Akka Kalesi mizanın Erzurum'da tabyaların Maraştan mı geliyorsun Şehit Gazi selamlaştı İzmir canla kucaklaştı Vatan senle bayraklaştı Sivas'tan mı , Ankara'dan mı, Afyon'dan mı geliyorsun Atatürk'e Atatürk'e benziyorsun! Ses kesildi, rüzgar durdu birden , Bir el dokundu omzuma İrkildim! Düşündüğün yeter , şairce söyle artık , Cumhuriyet ve Türkiye Kocatepe ve Afyon demektir Bu böyle bilinmelidir!Kocatepe Rüzgarına Mustafa Kemal böyle söyledi Arz ederim Ali UFAK  

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt