iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
1 Paket Yumurtalı Spagetti
250 gr Dana Kıyma
1 Soğan
1 Yumurta
2 Çorba Kaşığı Et Suyu
2 Su Bardağı Domates Ezmesi
2 Çorba Kaşığı Bayat Ekmek İçi
2 Çorba Kaşiği Zeytinyağı
34 Dal Maydanoz
1 Çorba Kaşığı Kaşar Rendesi
1 Tutam Taze Fesleğen veya Nane, Tuz
HAZIRLANIŞI:
Soğanı kıyıp 1 çorba kaşığı yağ ve 2 çorba kaşığı su ile hafifçe pişirin Et suyunda ıslatılmış ve sıkılmış ekmek içi, kıyılmış maydanoz, yumurta ve peyniri kariştirin Tuz ve kıymayı ilave edip yoğurun Fındık büyüklüğünde köfteler yapın Izgarada kızartın
Domatesi fesleğenle birlikte 10 dakika pişirin Tuz, kalan yağ ve köfteleri ekleyip birkaç dakika daha pişirin
Makarnayı tuzlu suda diri kıvamda haşlayın Süzüp domates sosu ve köftelerle karıştırın Taze fesleğen ya da nane yapraklarıyla süsleyip sıcak olarak servis yapın
1 Paket Yumurtalı Spagetti
250 gr Dana Kıyma
1 Soğan
1 Yumurta
2 Çorba Kaşığı Et Suyu
2 Su Bardağı Domates Ezmesi
2 Çorba Kaşığı Bayat Ekmek İçi
2 Çorba Kaşiği Zeytinyağı
34 Dal Maydanoz
1 Çorba Kaşığı Kaşar Rendesi
1 Tutam Taze Fesleğen veya Nane, Tuz
HAZIRLANIŞI:
Soğanı kıyıp 1 çorba kaşığı yağ ve 2 çorba kaşığı su ile hafifçe pişirin Et suyunda ıslatılmış ve sıkılmış ekmek içi, kıyılmış maydanoz, yumurta ve peyniri kariştirin Tuz ve kıymayı ilave edip yoğurun Fındık büyüklüğünde köfteler yapın Izgarada kızartın
Domatesi fesleğenle birlikte 10 dakika pişirin Tuz, kalan yağ ve köfteleri ekleyip birkaç dakika daha pişirin
Makarnayı tuzlu suda diri kıvamda haşlayın Süzüp domates sosu ve köftelerle karıştırın Taze fesleğen ya da nane yapraklarıyla süsleyip sıcak olarak servis yapın