Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

KOKO NAIL ARTIK TÜRKİYE’DE

KOKO NAIL ARTIK TÜRKİYE’DE
0
148

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
33bdffbb-577b-4ff3-99bd-8c54cb728a97-koko.jpg

Modanın en ikonik markalarından biri olan Chanel’in fabrikalarında üretilen, yerkürenin en sağlıklı ve kalıjı oje markası Koko Nail artık Türkiye’de! Memleketimizin en lüks bakım ve hoşluk merkezlerinden biri olan Chic Nail, Koko Nail’in Türkiye distribütörlüğünü aldığını şık bir davet ile duyurdu. Model ve sunucu Özge Ulusoy ve Chic Nail’in sahibi olan Hoşluk Eksperi Burcu Davud’un mesken sahipliğinde gerçekleşen davete eski Tarım ve Orman Bakanı’nın kızı Müge Karamızrak, keman virtüözü Giselle Tavilson ve ünlü saç stilisti Orhan Bademli üzere isimler katıldı. 

ec4362de-7f15-4ab7-b382-602cea060966-1c957202-159a-4f0f-8840-551a65efa85f
Burcu Davud, Özge Ulusoy ve Macit Davud

“Bugün bu hayalimi gerçekleştirdiğim için çok mesudum ve kendimi çok şanslı hissediyorum. Bir buçuk yıl evvel Chic Nail markası olarak çıktığımız yolculuğumuza; oje eserleri başta olmak üzere, tırnak, el ve vücut bakımı yerinde bir yerküre markası olan Koko Nail’i de yanımıza alarak devam ediyoruz. Hoşluk ve bakım bölümünde edindiğimiz tecrübelerimizi Chic Nail ile Türkiye’ye taşıyıp buradaki sıklık ve bakım dalındaki kaliteyi yükseltmeyi, en son teknoloji ve eserlerle müşterilerimize en yeterli hizmet sunmayı hedefliyoruz,” diyen Davud Türkiye’nin en lüks ve en büyük sıklık salonunu açmaya hazırlandığını anlattı. 

73ee79a8-c123-4404-a996-6b1a85bdb15e-0f3160ae-a156-418c-8a9b-ab92457e560d
Özge Ulusoy

Dubai’de yaşayan ve orada farklı yatırımlarda bulunan Burcu David, burada edindiği deneyimleri ve haberleri Türkiye’ye taşıyacağını belirtti. “Güzellik ve bakım kesiminde başarılı işleri imza atan Chic Nail ile birlikte bu davete mesken sahipliği yapmak beni çok mesrur etti. Ben de her hatun üzere hoşluk ve bakım konusuna değer veriyorum. Chic Nail sayesinde benim de severek tercih ettiğim Koko Nail’in Türkiye’ye gelmesi sıklık ve bakımına ehemmiyet veren her hatun için büyük bir rahatlık sağlayacak,” diye ekleyen Özge Ulusoy, Davud’a olan desteğini ve girişim için heyecanını lisana getirdi. 

1f08ff74-4ce1-4740-af05-9d3e830e971b-69ab81e3-fbcb-4f16-85be-e6aff7530859
Burcu Davud ve Chic Nail Ekibi

Daha birinci günden bozulan ve tırnaklarınıza zarar veren ojeler ile başınız dertteyse, on beş günlük tasarruf müddeti vadeden ve yerkürenin en sağlıklı ojesi olan Koko Nail tam size göre! Baz ve tap kat kullanılmadan uygulanan Koko Nail, ince yapısı sayesinde zarif bir görünüm sağlıyor. Tasarruf müddeti boyunca parlaklığını yitirmeyen bu oje, öbür kalıcı ojelere kıyasla çok daha kolay uygulanıyor. Doğal içerikli pigmentleri ile tırnağa zarar vermeyen Koko Nail, güçlü tırnakları korurken, kalıcı bir sıklık sağlıyor. 

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt