Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

'Kokteyl mönüsünden ejder meyveli smoothie çıktı yerine ne girdi?'

'Kokteyl mönüsünden ejder meyveli smoothie çıktı yerine ne girdi?'
0
50

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
KPSS%2Dde%2Dejder%2Dmeyvesi%2Dsorusu%2D222757%2D20190715093334%2Ejpg

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen resepsiyondan izlenimlerini aktardı.

Özkök, yazısında servis görevlisinin kokteyl tepsisini uzattığı sırada sorduğu birinci sorunun "Ejder meyveli smoothie hangisi?" olduğunu söyledi.

"Külliye’deki birinci düş kırıklığımı o an yaşadım. Görevli ’Bu yıl ejder meyveli kokteyli mönüden çıkardık’ dedi. Bu yıl ‘ejder’in yerini içinde gül yaprakları ve tarçın çubuk bulunan yeni bir kokteyl almış. Adı ’kış rüyası’. İkinci düş kırıklığını ise birazdan bir bayan vazifelinin getirdiği ikinci tepsi uzatıldığında yaşadım" tabirini kullanan Özkök, şöyle devam etti:

"Zencefilli somonlu suşi de mönüden çıkarılmıştı. Tepside onun yerinde çiğköfte vardı.

Ejder yerine hangi kokteyli istedim

O an muhalif medyaya çok kızdım.
Geçen yıl bu iki olağanüstü şeyi çok eleştirince mönüden çıkarmışlar.

Tekrar de tepside çok değişik ve hoş alkolsüz kokteyller vardı. Ben taze incirli, yani Ege deyişi ile ’bardacıklı’ bir kokteyli aldım ve çok sevdim.

Şefim... Bence korkmayın... Yaratıcı kokteyllere devam...

Pekala bu yılki mönüde neler var?

Bu sorunun karşılığını büyük bir ihtimalle tekrar Hürriyet’in genel yayın yönetmeni Vahap Munyar’ın köşesinden öğreneceğiz... Zira bundan evvelki son iki 29 Ekim davetinin mönü uzmanı oydu."

858,505Konular
982,770Mesajlar
33,065Kullanıcılar
DoxySon üye
Üst Alt