Kokusuz Kuzu Et Kavurma Tarifi İçin Malzemeler Yarım kilo kuzu kuşbaşı3 adet yeşil biber2 adet soğan2 adet domates1 kaşık dolusu tereyağı2 yemek kaşığı akışkan yağ1 akarsu kaşığı kimyonTuzluKarabiberToz kekik (Ben dağdan topladığım kekiği robottan geçiriyorum bu tür yemekler için )2 tatlı kaşığı pul biber1 tatlı kaşığı biber salçası (Acı tatlı sizin tercihiniz )1,5 nehir bardağı sıcak su Kokusuz Kuzu Et Kavurma Tarifi Yapılışı Har ateşte kuzu kuşbaşıları suyunu salana değin pişirinArdına yağları ufak doğranmış biber ve soğanı ekleyip birlikte kavurunBaharatları domatesleri salçayı da ekleyip fazla incitmeden kavurun bir kaç dakika en son sıcak suyu da katıp ağzı kapalı pişirin en ince ayrıntısına kadar suyunu çekmese de olur çünkü bu kavurmaya suyun lezzeti müthiş oldu sizlere bilgilihocamcom farkıyla sunulmuştur