Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kol kaslarımı evde nasıl geliştirebilirim

Kol kaslarımı evde nasıl geliştirebilirim
0
73

Similar threads

Evde Üçgenin Taban Olmayan Kenarı Kası Geliştirme Evde Ayak Kası Geliştirme Ben Evde Ayak Kası Ilerletmek istiyorum sizce ne yapabilirim nasıl geliştirebilirim etap kaslarımı ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Arkadaşlar ben 4 aydır gece gündüz ders çalıyordum ve sonunda boğaziçine Girdim Hayırlısıyla Derhal Kızlarla Konuşamıyorum Bu 1 Msnde Herkezi Ayarlarım Ağzım olağanüstü söz yapıyor fakat gerçek hayatta dar olamıyorum konuşurken çekiniyorum Acilen herşey bitti çevremde fantastik kızlar var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Hepimizin kullandığı cep telefonlarının vazgeçilmez özelliklerinden biri de pratikler. Telefonları akıllı hale getiren tatbikler birçok farklı ortamda önümüze çıkıyor. Evet gerçekte olmayan ancak olmasını istediğimiz pratikler var mı? İşte 'keşke olsaydı' dediğiniz tatbikler.  1) Acep köpeğim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Efendiler acilen ben dost ortamında baya iyi çene yaparım hatta meslek uygun ustalar filan makara yaparız eğleniriz filan işte fakat kızlara gelince bi degişik oluyo konusmak istesemde konusamıyorum hatalı bi şey söylüyorum normalde söylicegim seyleri 23 kez düşünürüm söylesem ne olur ne gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Başarısızlık Son Değildir Birçok insan yaptıkları hamlelerde başarısız olunca ve hedeflerine yürürken düştüklerinde amaçlarından cayma eğilimindedir Genelde bu eğilimde olan insanların hamleleri de tereddütler içinde gerçekleşmiştir Kendine güven ve galibiyet inancı gelişmemiş, çiğ kalmıştır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,496Konular
982,159Mesajlar
30,100Kullanıcılar
serkanyircinSon üye
Üst Alt