Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kola kanser mi yapıyor böylece birşey duydum :S Ben çok artı kola içiyorum Biliyorum içten değil ama dayanamıyorum işte Ama birşley duydum çok korktumKola kanser yapıyormuş içten mu bu ?
Kolanın Faydalarına Bir Bakın!! kolanın faydaları, kolanın yararları, kola ne işe fayda Sevgili melekler, kolann zararlarını artık bilmeyen yoktur nasıl olursa olsun İnsanın içtikçe içesi gelen, içtikçe insanı kendisine bağlayan kolanın faydaları da varmış meğer Fakat nelere faydası varmış...
erkeler ne der?ne düşünür? BEN BALIĞA ÇIKIYORUMÇEVİRİSİ: Ben elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam, kusana kadar içicem ve denizde yüzen balıkları izleyeceğim 2 BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY ÇEVİRİSİ: Bunun tanıdık bir akılcı açıklaması değil, Gereksiz Yere uğrasma hiçbir...
Güzel manken Hande Subaşı, nişanlısı Can Özgen'le evlilik planlarını anlattı can özgen hande subaşı nişanlısı hande subaşı ve nişanlısı can özgen HANDE SUBAŞI DA EVLENİYOR! Hoş manken Hande Subaşı, nişanlısı Can Özgen'le izaç planlarını anlattı Güzel manken Hande Subaşı, nişanlısı Can...
Ağlatan Mesajlar Kısa Ağlatan Mesajlar Ağlatan Mesajlar Kısa Merhaba Sevgili Melek'ler ve bizi ziyaret eden siz sevgili misafirler, sizler için bu sayfamızda ağlatan kısa mesajları sunuyoruz ve diyoruz ki Allah ağlatmasın! 1549105032 1549105032...
Annelerin En Fazla Kullandığı Cümleler annelerin en fazla kullandığı sözler annelerin kullandığı sözler Ara Sıra biz çocuklar fazla haylazlık yapar(Fakat ben fazla yapmıyorum şşşştttt) Annelerimizde tabi her zaman fırça atar Ahhh onların o tatlı sözleri yokmu beni benden alıyor Bunların...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.