Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kola kanser mi yapıyor öyle birşey duydum :S

Kola kanser mi yapıyor öyle birşey duydum :S
0
111

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kola kanser mi yapıyor böylece birşey duydum :S Ben çok artı kola içiyorum Biliyorum içten değil ama dayanamıyorum işte Ama birşley duydum çok korktumKola kanser yapıyormuş içten mu bu ?  

Similar threads

Kolanın Faydalarına Bir Bakın!! kolanın faydaları, kolanın yararları, kola ne işe fayda Sevgili melekler, kolann zararlarını artık bilmeyen yoktur nasıl olursa olsun İnsanın içtikçe içesi gelen, içtikçe insanı kendisine bağlayan kolanın faydaları da varmış meğer Fakat nelere faydası varmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
erkeler ne der?ne düşünür? BEN BALIĞA ÇIKIYORUMÇEVİRİSİ: Ben elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam, kusana kadar içicem ve denizde yüzen balıkları izleyeceğim 2 BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY ÇEVİRİSİ: Bunun tanıdık bir akılcı açıklaması değil, Gereksiz Yere uğrasma hiçbir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Güzel manken Hande Subaşı, nişanlısı Can Özgen'le evlilik planlarını anlattı can özgen hande subaşı nişanlısı hande subaşı ve nişanlısı can özgen HANDE SUBAŞI DA EVLENİYOR! Hoş manken Hande Subaşı, nişanlısı Can Özgen'le izaç planlarını anlattı Güzel manken Hande Subaşı, nişanlısı Can...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Ağlatan Mesajlar Kısa Ağlatan Mesajlar Ağlatan Mesajlar Kısa Merhaba Sevgili Melek'ler ve bizi ziyaret eden siz sevgili misafirler, sizler için bu sayfamızda ağlatan kısa mesajları sunuyoruz ve diyoruz ki Allah ağlatmasın! 1549105032 1549105032...
Cevaplar
0
Görüntüleme
125
Annelerin En Fazla Kullandığı Cümleler annelerin en fazla kullandığı sözler annelerin kullandığı sözler Ara Sıra biz çocuklar fazla haylazlık yapar(Fakat ben fazla yapmıyorum şşşştttt) Annelerimizde tabi her zaman fırça atar Ahhh onların o tatlı sözleri yokmu beni benden alıyor Bunların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,497Konular
982,003Mesajlar
29,986Kullanıcılar
Üst Alt