kolay cezerye tarifi Evde zahmetsizce hazırlayabileceğiniz cezerye tarifi BU LEZZETLI TOPLARI UMARIM BEĞENİRSİNİZ Kullanılan Malzemeler: 2,5 su bardağı havuç rendesi 1 paket petit beurre bisküvi (küçük paketlerde 35 tane bisküvi içeriyor) 1 su bardağı şeker Göz kararı ceviz Hindistan cevizi Hazırlık Havuçları temizce yıkayıp kabuklarını soyun Cevizleri ufak parçalara ayırın Bisküvileri ufalayın Tarifin Hazırlanışı Şekeri ve rendelenmiş havucu bir tencereye alın Ocakta hafif ateşte havuç suyunu salıp çekene dek ara ara karıştırarak pişirin Havuçlar şekeri ve kendi suyunu çekince altını kapatıp ılımaya bırakın id Şekerli havuç karışımı ılıyınca, içerisine küçük parçalara bölünmüş bisküvileri ve göz kararı cevizimizi ekliyoruz İstersek minik ufak top şekli veriyoruz, istersek de bir borcama yayarak, kesip kare şeklinde cezeryeler elde ediyoruz(Tercihi size kalmış) Top biçiminde yapacağımız cezeryeler ellerimize yapışabiliyor, bunun için elimizi hafif ıslatarak cezeryenin yapışmasını önleyebiliriz Top şekline getirdiğimiz cezeryeleri isteğe tabi olarak hindistan cevizine bulayabilirsiniz Sağlık olsun ! 1548685901 1548685901 kolaycezeryetarifi5c4f1251935dfkolaycezeryetarifi5c4f1251935df kolaycezeryetarifi5c4f1251935df