Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kolay Fen İcatları

Kolay Fen İcatları
0
137

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Fen ile ilgili kolay icatlar

Basit Fen İcatları Resimleri

Arkadaşlar Bu sayfa kolay icatlar hakkında bir takım yardımcı bilgiler, resimler ve basit icatlar ile ilgili faydalı FeN İcatları Arkadaşlar buluş yapmak okadar da zorlama yok sanırım Resimlere baktığınızda ben niçin düşünmemiştim diyebilirsiniz hemen sizlere ilginç ve bir okadar basit olan Fen İcatları resimleri

*

Similar threads

Fen ile ilgili kolay icatlar Kolay Fen İcatları Resimleri Arkadaşlar Bu sayfa basit icatlar hakkında bir takım faydalı bilgiler, resimler ve basit icatlar ile ilgili yararlı FeN İcatları Arkadaşlar buluş yapmak okadar da zor değil sanırım Resimlere baktığınızda ben neden duşunmemiştim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Tarihe adını altın harflerle yazdırmış Nikola Tesla Kimdir, yaşamı boyunca kaç buluş yapmıştır, kaç patent almıştır, bu günkü yazımızda Nikola Tesla’nın hayatı, eserleri, çalışmaları ve icatları ile ilgili bilgiler vereceğiz, İşte, detaylar 10 Temmuz 1856 tarihinde Sırbistan’ın Similjan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
Basitlik ve sıradanlığıyla atom bombasından daha etkili bir silah,dikenli tel* Girişteki iddiaya göre de ifade edildiği gibi medeniyet serüvenimiz icatların bütün kanlı sonuçlarına ve kutsal hizmetleriyle bizi şaşırtarak bugünlere gelmemizi sağlamıştırBilindiği üzere ?barut ilk olarak alşimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
319
Kağıt Uçak Nasıl Yapılır Resimli Kağıttan uçak yapmayı bilmeyen yoktur sanırım çocuklar fazla kolay öğreniyorlar kağıttan uçak yapmayı sizlere kağıttan uçak yapılışını resimli olarak açıklama yapmak istiyorum bilmeyenler resimlerin yardımı ile fazla kolay öğrenebilirsiniz İşte Resimli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
194
Laboratuvar (experimental) metodu Öğrencilerin bilgilerini gözlem ve deneyler yaparak kazandıkları, teorik bilgileri pratikte uyguladıkları bir metoddur Günümüzde fen derslerinin yanı sıra sosyal derslerde de kullanılmaya başlanan bu usul, öğrencilerin el becerilerini geliştirirken, bir yana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,330Kullanıcılar
KristonSon üye
Üst Alt