Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kolay Fen İcatları

Kolay Fen İcatları
0
123

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Fen ile ilgili kolay icatlar

Kolay Fen İcatları Resimleri

Arkadaşlar Bu sayfa basit icatlar hakkında bir takım faydalı bilgiler, resimler ve basit icatlar ile ilgili yararlı FeN İcatları Arkadaşlar buluş yapmak okadar da zor değil sanırım Resimlere baktığınızda ben neden duşunmemiştim diyebilirsiniz hemen sizlere ilginc ve bir okadar kolay olan Fen İcatları resimleri

imageskolayfenicatlari5af239477d2dd

imageskolayfenicatlari5af23948884ea

imageskolayfenicatlari5af23949a6fa2

imageskolayfenicatlari5af2394ab85cf

imageskolayfenicatlari5af2394bd466a

imageskolayfenicatlari5af2394cf2c7d

imageskolayfenicatlari5af2394e0ccbf

imageskolayfenicatlari5af2394f295c8

Similar threads

Fen ile ilgili kolay icatlar Basit Fen İcatları Resimleri Arkadaşlar Bu sayfa kolay icatlar hakkında bir takım yardımcı bilgiler, resimler ve basit icatlar ile ilgili faydalı FeN İcatları Arkadaşlar buluş yapmak okadar da zorlama yok sanırım Resimlere baktığınızda ben niçin düşünmemiştim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Basitlik ve sıradanlığıyla atom bombasından daha etkili bir silah,dikenli tel* Girişteki iddiaya göre de ifade edildiği gibi medeniyet serüvenimiz icatların bütün kanlı sonuçlarına ve kutsal hizmetleriyle bizi şaşırtarak bugünlere gelmemizi sağlamıştırBilindiği üzere ?barut ilk olarak alşimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
309
Kağıt Uçak Nasıl Yapılır Resimli Kağıttan uçak yapmayı bilmeyen yoktur sanırım çocuklar fazla kolay öğreniyorlar kağıttan uçak yapmayı sizlere kağıttan uçak yapılışını resimli olarak açıklama yapmak istiyorum bilmeyenler resimlerin yardımı ile fazla kolay öğrenebilirsiniz İşte Resimli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
193
Laboratuvar (experimental) metodu Öğrencilerin bilgilerini gözlem ve deneyler yaparak kazandıkları, teorik bilgileri pratikte uyguladıkları bir metoddur Günümüzde fen derslerinin yanı sıra sosyal derslerde de kullanılmaya başlanan bu usul, öğrencilerin el becerilerini geliştirirken, bir yana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
FİZİĞİN UĞRAŞ ALANI * Mekanik, elektrik, manyetizma, optik, termodinamik, atom fiziği, nukleer fizik ve katıhal fiziği ile sınırlandırılmalıdır Alt alanların ayrıntılı acıklamalarına girilmeyecektir Auguste Comte'un pozitivizminden miras kalan, Fransız kulturune ozgu bir onyargı 19...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt