iltasyazilim
FD Üye
Kolay Karaorman Meyveli Tatlı Tarifi İçin Malzemeler
*1 paket burçak bisküvi
*1 paket vanilyalı puding
*1 paket karaorman meyveli kremşanti
*1 orta boy narın taneleri
*4 su bardağı süt (1litre)
Kolay Karaorman Meyveli Tatlı Tarifi Yapılışı 1 paket burçak bisküviyi rondodan geçirin ve borcamın tabanına kaşıkla bastırarak eşit şekilde yayın Kremşantiyi 1 bardak sütle çırpın ve buzdolabına koyun (ben rengi daha pembe olsun istediğim için çay kaşığının ucuyla jel gıda boyası kullandım) Tencerenizi ocağa koymadan 3 su bardağı sütü ve puding tozunuzu el çırpıcısıyla karıştırın bu sayede topaklanma olmayacak Sonra orta ateşte pudingi pişirin 56dk karıştırarak soğuttuktan sonra bisküvilerinizin üzerine eşit şekilde yayın ve daha çabuk soğuması için yaklaşık 1015 dk buzluğa koyun Eğer ayıklamadıysanız bu sürede narınızı ayıklayabilirsiniz Son aşamada pudingin üzerine nar taneleri serpiştirin ve üzerini kremşantiyle eşit olarak kaplayın Kremşantinin üzerinede nar taneleri serpiştirin Afiyet olsun
*1 paket burçak bisküvi
*1 paket vanilyalı puding
*1 paket karaorman meyveli kremşanti
*1 orta boy narın taneleri
*4 su bardağı süt (1litre)
Kolay Karaorman Meyveli Tatlı Tarifi Yapılışı 1 paket burçak bisküviyi rondodan geçirin ve borcamın tabanına kaşıkla bastırarak eşit şekilde yayın Kremşantiyi 1 bardak sütle çırpın ve buzdolabına koyun (ben rengi daha pembe olsun istediğim için çay kaşığının ucuyla jel gıda boyası kullandım) Tencerenizi ocağa koymadan 3 su bardağı sütü ve puding tozunuzu el çırpıcısıyla karıştırın bu sayede topaklanma olmayacak Sonra orta ateşte pudingi pişirin 56dk karıştırarak soğuttuktan sonra bisküvilerinizin üzerine eşit şekilde yayın ve daha çabuk soğuması için yaklaşık 1015 dk buzluğa koyun Eğer ayıklamadıysanız bu sürede narınızı ayıklayabilirsiniz Son aşamada pudingin üzerine nar taneleri serpiştirin ve üzerini kremşantiyle eşit olarak kaplayın Kremşantinin üzerinede nar taneleri serpiştirin Afiyet olsun