iltasyazilim
FD Üye
Kolay Krep Pastası Tarifi İçin Malzemeler Bildiğiniz krep tarifini kullanabilirsiniz bunun için Benim kullandıklarım:
*1 bardak süt
*4 yumurta
*2 poşet vanilin
*Yarım çay kaşığı kabartma tozu
*Yaklaşık 1, 5 su bardağı un
Sosu için:
*1 paket mascarpone peyniri veya labne peyniri
*Yarım paket (5070) gram çikolata (benmari usulü eritin)
*2 yemek kaşığı nutella
*23 yemek kaşığı süt
*Süslemek için çikolata veya dilediğiniz
Kolay Krep Pastası Tarifi Yapılışı Krep malzemelerini karıştırın ve normal krep gibi tavada iki tarafını bir kaç dakika pişirin Bu işlem bittikten sonra üstünü kapatın ve soğumaya bırakın
Sosumuzu hazırlayalım Çikolatayı erittikten sonra nutella ile karıştıralım Karıştırmayı bırakmayınÜstünü tutmasın İlk sıcaklığı gittikten sonra mascarponelabne ile karıştıralım Siz ne kadar sıvı bir karışım istiyorsanız Ona göre sütü katın Ben 3 yemek kaşığı kullandım
Her kata sos karışımından yağ bıçağı ile sürünFakat en çoğunu en üzerine dökün
Şimdiden afiyet olsun
*1 bardak süt
*4 yumurta
*2 poşet vanilin
*Yarım çay kaşığı kabartma tozu
*Yaklaşık 1, 5 su bardağı un
Sosu için:
*1 paket mascarpone peyniri veya labne peyniri
*Yarım paket (5070) gram çikolata (benmari usulü eritin)
*2 yemek kaşığı nutella
*23 yemek kaşığı süt
*Süslemek için çikolata veya dilediğiniz
Kolay Krep Pastası Tarifi Yapılışı Krep malzemelerini karıştırın ve normal krep gibi tavada iki tarafını bir kaç dakika pişirin Bu işlem bittikten sonra üstünü kapatın ve soğumaya bırakın
Sosumuzu hazırlayalım Çikolatayı erittikten sonra nutella ile karıştıralım Karıştırmayı bırakmayınÜstünü tutmasın İlk sıcaklığı gittikten sonra mascarponelabne ile karıştıralım Siz ne kadar sıvı bir karışım istiyorsanız Ona göre sütü katın Ben 3 yemek kaşığı kullandım
Her kata sos karışımından yağ bıçağı ile sürünFakat en çoğunu en üzerine dökün
Şimdiden afiyet olsun
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.