Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kolay Minik Poğaça ve Pizzalar

Kolay Minik Poğaça ve Pizzalar

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Hamuru için;
1 su bardağı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 adet kabartma tozu 2 adet yumurta (1 yumurta sarısı poğaçaların üstlerine sürmek için ayırın) Yaklaşık 4 su bardağı un Poğaçaların İç malzemesini dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz ben klasik beyaz peynir maydanoz kullandım Pizzalar için 1 sosis ve iki dilim salam yarım domates ve biraz kaşar peyniri yeterli, üstüne kekikte dökerseniz müthiş oluyor
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Hamur için gereken malzemeleri karıştırın ve hamur kulak memesi kıvamına gelene kadar yoğurun Pizza için bir kısım ayırın ve poğaçalar için dilediğiniz büyüklükte parçalar alın ve yuvarlayın Elinizle açtıktan sonra içini koyun ve tekrar yuvarlak şeklini verin Poğaçaları tepsiye dizin üstüne yumurta sarısını sürün ve 175200 derece fırına verin
Pizza için ayırdığınız hamuru kalıplarla dilediğiniz gibi şekillendirin ve malzemeleri dizin üste bir miktar kaşar peyniri koymayı unutmayın ve benim önerim seviyorsanız eğer kekik dökün
Aynı ısıda pizzalarınızı da pişirebilirsiniz, Afiyet olsun

nefisyemektarifleri

858,505Konular
982,829Mesajlar
33,076Kullanıcılar
CvvhvvSon üye
Üst Alt