Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kolay Paçanga Böreği

Kolay Paçanga Böreği

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kolay Paçanga Böreği Tarifi İçin Malzemeler

*1 paket hazır üçgen yufka
*3 adet domates
*3 adet yeşil biber
*Bol kaşar rendesi
*Pastırma yada sucuk(ben pastırma sevmediğim için sucuk kullanarak yapıyorum, tercih sizin)
*Kızartmak için sıvıyağ

Kolay Paçanga Böreği Tarifi Yapılışı Misafirlerim geldiği zaman bayılarak yaptığım çok pratik ve kolay bir börek tarifi ile karşınızdayım
Tüm malzemeler küçük küçük doğranır Biberler az sıvı yağda kavrulur Dilerseniz çiğden de koyabilirsiniz ama ben pişirmeyi tercih ediyorum böylece biber daha yumuşak oluyor Biberler biraz soğuduktan sonra kabuğu soyulan ve küp küp doğranan domatesler, kaşar peyniri ve sucuklar yada pastırmalar eklenerek iç harcı hazırlanır
Böreklerin iç harcından bolca yerleştirilerek sigara böreği sarar gibi yufkalar daha irice sarılır
Paçanga börekleri bol sıvıyağda kızartılır Fazla bekletmeden servis yapmanızı öneririm
Afiyet olsun
Not; eğer fazla yapıp buzlukta bekletmek isterseniz içindeki domates yufkayı ıslattığı için böreklerde parçalanma olabiliyor Ben denedim ve çok memnun kalmadım Domates kullanmadan daha güzel saklanıyor, deneyimimi paylaşmak istedim ;)

858,499Konular
982,589Mesajlar
30,354Kullanıcılar
bwidowwSon üye
Üst Alt