Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kolay Pizza Yapımı

Kolay Pizza Yapımı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kolay Pizza Yapımı Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için

*250 gr un
*2 yumurta
*100 gr yağ (margarin)
*1 yemek kaşığı yoğurt
*1 yemek kaşığı şeker
*Tuz
*Maya

İçlik için

*2 orta boy domates
*2 biber
*1 soğan
*400 gram salam
*2, 3 yumurta (üzeri için)
*150 gr mayonez
*100 gr ketçap
*Tuz
*Karabiber

Kolay Pizza Yapımı Tarifi Yapılışı Merhaba bu benim daha ilk tarifim çoğu kez farklı farklı denedim en sevdiğim ve aynı zamanda sade bir pizza tarifi bu az önce yaptım her zaman ki gibi çok sevildi inşallah sizin tarafınızdan da beğenilir pratik ve evde hep olan şeylerden yapılıyor çokta kolay şimdi ilk hamuru yapalım
Oda sıcaklığında yumuşamış margarin yağını, unu, yumurtaları, tuzu, mayanı, şekeri, yoğurdu yoğurup yumuşak bir hamur elde ediyoruz Sonra içlik malzemeleri ince, ince doğruyoruz Ketçapla mayonezi bir tabakta karıştırıp sos yapıyoruz Hamuru kalın bir kat açıyoruz ve sıvı yağ dökülmüş fırın tepsisine yerleştiriyoruz Sosu döküp malzemeleri istediğimiz gibi kat, kat diziyoruz 2 yumurtayı da çırpıp üzerine döküyoruz malzemeler dağılmasın diye 20 dakikaya kadar pişiyor alt kısmı kapatıp, üzerini kızarmasını beklerseniz çok güzel olur afiyet olsun

858,496Konular
982,475Mesajlar
30,236Kullanıcılar
Üst Alt