Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kolaydi Sevmeler Ben İmkansizi Seçtim...

Kolaydi Sevmeler Ben İmkansizi Seçtim...
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kolaydi Sevmeler Ben İmkansizi Seçtim Gecenin Bilmem Kaçıncı Dilimi Dışında İçine Çektiğinde Neredeyse Çiğerleri Donduracak Bir Soğuk Ve Ben Uykusu Kaçmış Kelimelerimi Bir Arada Tutmanın Teleşındayım Gece İşil İşil Gökyüzü Önce Her Yildiza Senin Adini Verdim Yetmedi Hiçbiri Senin Görmediğim Gözlerin Gibi Değildi Ben Yalniz Senin Gözlerini Yildiz Bildim Herkes Altinda Sarhoş Olacaği Yildizlari Araken Ben Senin Görmediğim Gözlerinde Bitirdim Alkol Kadehlerini Herşey SiyahBeyazken Ben Mavi Bir Düşte Gizlendim Misafir Oldum Uykularina Gördüğüm Her Rüyanin İçindeydin Gördüğün Deniz Miydi Ben O Denizin Martisiydim Bir Ormanda Mi Yürüyordun En Yüce Ağaciydim Baki Hasret Ateşiydim Ben Her Gece Kapinda Yanan Sen Bile Söndüremezdin Beni Çünkü Hasretim Sen Varkende Dinmeyenindendi Kolaydi Sevmeler Ben İmkansizi Seçtim Ne Kadar Yakinsan Pek Uzaktin Bana Elimi Uzatsam Tutabilirdim Fakat Bir Öyle Da Ulaşilmazdin Kaçanlardan Değildim Ben Kaçamadim Ne Vakit Vazgeçmeye Kalksam Yüreğim O Iri Haliyle Dikildi Karşima Ben Yüreğimin Sesini Dinledim Ve Yüreğim Aslinda Sendin Her Sözcüğe Denedim Seni Anlatmak İçin Her Sözcüğün Üzerinde Durup Bin Kere Düşündüm Ya Onlar Anlatamadi Seni Ya Sen Onlara Yetmedin Kolaydi Sevmeler Ben İmkansizi Seçtim Ne Değin Yakinsan Pek Uzaktin Bana Elimi Uzatsam Tutabilirdim Lakin Bir Pek Da Ulaşilmazdin Kaçanlardan Değildim Ben Kaçamadim Ne Vakit Vazgeçmeye Kalksam Yüreğim O Kocaman Haliyle Dikildi Karşima Ben Yüreğimin Sesini Dinledim Ve Yüreğim Aslinda Sendin Her Sözcüğe Denedim Seni Anlatmak İçin Her Sözcüğün Üzerinde Durup Bin Kez Düşündüm Ya Onlar Anlatamadi Seni Ya Sen Onlara Yetmedin Ben Ama Konuşmayi Bu Kadar Seven Böylesine Söz Cambazi Bir Tek Seni Tasvir Edemedim Sözcükler Yetmedi Ya Renklere Sarildim Bende Bir Tek Mavi Anlatti Seni Maviye Yakişan Yalniz Sendin Ne Kendimi Sakladim Nede Sözlerimi Duygularim İçtendi Seni Kendimi Sever Gibi Sevdim Tutkuyla Bağliydim Sana Ama Sevdam Senin Tutsağin Değildi Ben Özgürlüğüme Düşkündüm Ve Özgürlüğüm Sendin Dinle Ey Yar Sana Bağimli Olmadan Büyüttüm Ben Bu Sevdayi İçimde Sen Olsanda Büyümeye Devam Edecek Olmasanda Sevmişim Bir Kere Seni Kurtuluşun YokSeni Özlemeyi En Çok Ben Bilirim Hiç Yakinmadim Seni Özlemekten Bir De Kavuşmama İhtimali İşlenmemiş Bir Taş Gibi Önümde Dikilip Dururken Sana Dokunamamak Yüreğimi Böylesine AcitirkenYinede Bil Ey Yar alıntı  

858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt