iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
20 dilim tereyağı için
250 gr tereyağı
2 çay kaşığı tuz
bir tutam karabiber
¼ limon suyu
2 çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz
HAZIRLANIŞI
Bütün malzemeyi bir kapta ağaç spatula ile 34 dakika karıştırıp birbirlerine yediriniz 20x30 cm ebadında yağlı kağıdın bir ucuna yağı sopa gibi 50 bin lira kalınlığında yuvarlak uzatıp sarın Buzdolabına koyun İhtiyacınız olduğunda 45 mm kalınlığında kesip kullanın Bu yağ ızgara balıklarla çok iyi gider
20 dilim tereyağı için
250 gr tereyağı
2 çay kaşığı tuz
bir tutam karabiber
¼ limon suyu
2 çorba kaşığı ince kıyılmış maydanoz
HAZIRLANIŞI
Bütün malzemeyi bir kapta ağaç spatula ile 34 dakika karıştırıp birbirlerine yediriniz 20x30 cm ebadında yağlı kağıdın bir ucuna yağı sopa gibi 50 bin lira kalınlığında yuvarlak uzatıp sarın Buzdolabına koyun İhtiyacınız olduğunda 45 mm kalınlığında kesip kullanın Bu yağ ızgara balıklarla çok iyi gider