Kolpa Düğüm sözleri Kolpa Düğüm şarkısı sözü Kolpa Düğüm sözleri Son zamanlarda isyanlarda, bunalımda haykırışta mısınız? O halde bu şarkı tamda size kadar arkadaşalrım Hangi şarkı mı, yan ki Kolpa düğüm şarkısıkolpadugumsozleri5c57b3bd7fddaalt Bildirmek istediğiniz tüm sözleri bu şarkıyla haykırın diyorum Melek'lerkolpadugumsozleri5c57b3bd7fddaalt 1549251513 1549251513 kolpadugumsozleri5c57b3bdcfca0kolpadugumsozleri5c57b3bdcfca0kolpadugumsozleri5c57b3bdcfca0 Arkadaş dediğimiz içimizi yaktı Ah çektiğimiz dışımıza aktı Sevdiğimiz bize bir çaktı Alem kendini o da beni sattı Gitsem buralardan seni birdaha görür müyüm Görmesem ne çıkar yarı ölür müyüm Bilemem bundan böyle sensiz ben büyür müyüm Elim yüzüm her yanım bin bir düğüm düğüm Ruhumda onca delik varken Bana sahiplenmekten bahsetme Bedenimdeki bırak benim olsun O zamanlar sen bile daha yoktun Gitsem buralardan seni yeniden görür müyüm Görmesem ne çıkar benzeri ölür müyüm Gel desen gelemem zaten mühürlüyüm Elim yüzüm heryanım binbirdüğüm düğüm Ruhumda onca delik varken Bana sahiplenmekten bahsetme Bedenimdeki bırak benim olsun O zamanlar sen bile daha yoktun