Kolpa Son Nefesim sözleri Kolpa Son Nefesim sözleri Kolpa Son Nefesim şarkısı sözü Kolpa'nın en sevdiğim fakat uzun olduğu için ezberliyemediğim Son Nefesim adlı şarkısının sözlerini, bu sayfamızda siz Melek'lerimizle paylaşıyor ve bu şarkıyı tüm arkadaşlarıma hediye ediyorumkolpasonnefesimsozleri5c57b3cdcffb5alt 1549251529 1549251529 kolpasonnefesimsozleri5c57b3ce080f8kolpasonnefesimsozleri5c57b3ce080f8kolpasonnefesimsozleri5c57b3ce080f8 Son sözü bildirmek mi sevdiğine git demek mi zordur? Bırak beni kendim giderim, ardımdan ağlamasan da olur İşe yarar mı bilmem, elimde eskitilmiş bir kibir Gün gibi ortada, çıplak, paramparça ömrüm Fakat sen defalarca hataları, içimde kalanları gördün Söz verdim sana, çıktım hayatından, yürüdüm Son bir kere gördüm; dibimi, sonumu, mutsuzluğumu Hangi birini yeneyim? Dibi mi, sonu mu, mutsuzluğu mu? Olan oldu, geri dönemem Bir rüzgar eser de ürperirsen, sebebi son nefesim Yenilgiyi hazmedip, gururuma hapsedip gidiyorum Yaralarım sanki açık Bendim zaten tek davalı, biliyorum Asaletimden mi bilmem yahut korkumdan mı susuyorum? Gün gibi besbelli, çıplak paramparça ömrüm Lakin sen hep hataları, içimde kalanları gördün Söz verdim sana, çıktım hayatından, yürüdüm Son bir defa gördüm; dibimi, sonumu, mutsuzluğumu Hangi birini yeneyim? Dibi mi, sonu mu, mutsuzluğu mu? Olan oldu, geri dönemem Bir rüzgar eser de ürperirsen, sebebi son nefesim Laf verdim sana, çıktım hayatından, yürüdüm Son bir kez gördüm; dibimi, sonumu, mutsuzluğumu Hangi birini yeneyim? Dibi mi, sonu mu, mutsuzluğu mu? Olan oldu, geri dönemem Bir rüzgar eser de ürperirsen, sebebi son nefesim
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.