komedi diyaloglar komedi diyaloglar xbakkal amca 100 kontör alabilirmiyim yalt canım buyur xne kadar bakkal amca ybak kızım normal de kontör 5 ytl sen salaksın sana 10ytl xaaaa bakkal amca çok iyisiniz ykızım sen aptalmısın xaaaa nerden bildinizzzz ybi git yaaa tatil beldesinde bir bakkal'da ; selamun aleykum amca aleykum selamlama evladim buralarda wireless bulabılecegımız bır yer var mi ? buralarda onu bulamazsın,marlboro vereyim mi ? bahtı açık işler amca yolcu inebilir miyim? minibüs şöförü burdamı? yolcu ne o beğenemedin mi? aa ayşe abes msj atmış hadi ya ne yazmış? merakli çocuk: abi sana birsey sorabilirmiyim ? uzun saçli yazan: sor bakalim ama zor olmasin merakli çocuk: senin saçin neden uzun abi ? uzun saçli yazan: senin saçin neden kisa ? merakli çocuk: çünkü ben erkekgim uzun saçli yazan:bende zaten kestirecegim 5 yasindaki çocuk telefonla aranir ve adam aklisira yegenini isletecektir iyi günler ben marstan ariyorum, kagan beyle görüsebilir miyim? fazla yazmasin? grip olmussunuz iş hayatimda birincil kez böyle bir vakayla karsilasiyorum griple mi? dün mezun oldum da ben özel okulla sıradan okulun farki ne? mesela siz ali gelyaziyorsunuz ya eee? biz aliyazip 3234 e gönderiyoruz ali geliyo höö!! adam televizyonda haberleri izlemektedir: münih'ten haberler simdilik bu dekaysen? tesekkürler fuat ismail? aysen? ne diyorsun bu ise? bilmemfuat? ismail? sen ne diyorsun? bilmem aysen'e sormaliaysen? fuat? ne dersin? ismail? aysen? noluyo lan?