Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Komedi kılıfıyla Cem Yılmaz'dan millete hakaret!

Komedi kılıfıyla Cem Yılmaz'dan millete hakaret!
0
73

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
komedi_kilifiyla_cem_yilmazdan_millete_hakaret_1651835723_3483.jpg

Sözde komedyen Cem Yılmaz oğlu Kemal ile arasında 'espri' adı altında geçen bir diyaloğu anlattı. Sözde espride millete alenen hakaret edildi.

HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN İZLE
Cem Yılmaz katıldığı bir televizyon programında oğluyla arasında geçen iğrenç bir diyaloğu ‘espri’ diye anlattı. 

MİLLETE HAKARET!

Cem Yılmaz 'Fatih Altaylı ile Bire Bir'in bu haftaki konukları arasındaydı. Cem Yılmaz oğluyla arasında geçen bir konuşmayı da programda anlattı.

mDdf1_1651835669_4341.JPG
cem yılmaz ve oğlu

Yılmaz, kendisine yapılan 'şişman' yorumlarıyla ilgili oğlu Kemal'in sözde esprisini gülerek paylaştı. Cem Yılmaz oğlunun kendisine "Baba görüyorum gazetelerde senin için, 'yaşlı şişman' diyorlar. Sen harika bir adamsın ya! Olur mu öyle şey, ben her zaman yanındayım, sen ölsen milletin IQ'sü düşer" dediğini söyledi.

Similar threads

Komedyen Cem Yılmaz, koronavirüs önlemleri kapsamında stand-up şovlarında Demet Akalın ve kızını ti'ye almış, Akalın'dan ise bu duruma sert bir karşılık gelmişti. Ünlü komedyenden geri adım geldi. Kuvvetli PSM'de gerçekleşen gösterisinde Cem Yılmaz'ın Demet Akalın'la ilgili yaptığı espri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Komedyen Cem Yılmaz, koronavirüs tedbirleri kapsamında stand-up gösterilerinde Demet Akalın ve kızını ti'ye almış, Akalın'dan ise bu duruma sert bir cevap gelmişti. Ünlü komedyenden geri adım geldi. Zorlu PSM'de gerçekleşen gösterisinde Cem Yılmaz'ın Demet Akalın'la ilgili yaptığı espri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
37
Cem Yılmaz'dan Arog filmi ile ilgili özel talimatlar AROG FİLMİ MAYMUNLAR BENDEN PAHALIYDI! 1548620961 1548620961 cemyilmazdanarogfilmiileilgiliozelaciklamalar5c4e14a6062fecemyilmazdanarogfilmiileilgiliozelaciklamalar5c4e14a6062fe http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Cem Yılmaz'dan Hodri Meydan 1548629911 1548629911 cemyilmazdanhodrimeydan5c4e379be18a3cemyilmazdanhodrimeydan5c4e379be18a3 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabercemyilmazzz&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg CEM YILMAZ, SİNEMA KONUSUNDA HİÇ KİMSE İLE BİR YARIŞ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Son olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın da dahil olduğu Ozan Güven tarafından şiddete maruz kalan Deniz Bulutsuz arasındaki olaylar durulmuyor. Şiddet haberleri sonrası Güven'in en yakın arkadaşı Cem Yılmaz, sosyal medyadan Bulutsuz'a destek mesajı yayınlamıştı. Ancak Yılmaz'ın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,475Konular
981,229Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt