Komedinin sanatkâr ismi Şafak Sezer’in başrolünü oynadığı “KUTSAL DAMACANA'' şafak sezerin dövmesi şafak sezerin oynadığı filmler sezer dövmesi sezer dövme oynadığı tüm filmler Şüphesiz tavsiyemdir izlemediyseniz izleyinkomedininustaismisafaksezerinbasrolunuoynadigikutsaldamacana5c5879ff3fe38pngalt 

fazla renkli ve eylanceli bir film,nefret filmlerini mizahi bir gözle ele almışlarkomedininustaismisafaksezerinbasrolunuoynadigikutsaldamacana5c5879ff3fe38pngalt 

Muratgilin damından atlayamadım liralarım döküldü toplayamadım :meri: Tanrisal Damacana Şafak Sezer Komedinin artist ismi Şafak Sezer’in başrolünü oynadığı “KUTSAL DAMACANA, sahte bir papazın kahkahalarla dolu komik ve sihirli macerasını harikulade bir mizah üslubuyla beyaz perdeye taşıyor Özel efektleri, animasyonları ve varlıklı post prodüksiyonuyla da son derece kuvvetli bir üretim olan “Tanrisal Damacana , dinamik hikayesi ve akıcılık üslubuyla; telaşı ve eğlencesi kesintisiz yükselen son dönemin en gösterişli komedisi Çekimleri İstanbul’da gerçekleştirilen “Tanrisal Damacana, renkli oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken bir üretim 1549302267 1549302267 komedininustaismisafaksezerinbasrolunuoynadigikutsaldamacana5c5879ff484eakomedininustaismisafaksezerinbasrolunuoynadigikutsaldamacana5c5879ff484ea http:beyazperdemynetcomimagesfilm3799kutsaldamacanabgif Tür : K omedi Gösterim Tarihi : 20 Aralık 2007 Üretim : 2007, Türkiye
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.