Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Komedyen Yasemin Sakallıoğlu'ndan en büyük hayalini açıkladı!

Komedyen Yasemin Sakallıoğlu'ndan en büyük hayalini açıkladı!
0
69

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
komedyan_yasemin_sakallioglundan_en_buyuk_hayalini_acikladi_1653724131_9462.jpg

Yasemin Sakallıoğlu, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından verilen ödülünü almak için Zorlu PSM'de görüntülendi.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri, 'En'lerini belirledi. 'Yılın Mimar Sinanları' ödülleri, sahiplerini buldu. Sosyal medya üzerinden çektiği komik videolar ile tanınan ve daha sonra yapımcıların dikkatini çekerek birçok projede yer alan Yasemin Sakallıoğlu, gecede ödül alan ünlüler arasındaydı.

"EN BÜYÜK HAYALİM..."

Rq0p5_1653724009_6451.JPG
Yasemin Sakallıoğlu

Ödül töreni sonrası muhabirlerin sorularını yanıtlayan Yasemin Sakallıoğlu,  "Donanımınız olmadığında ve hikayeyi karşı tarafa hissettiremediğinizde sosyal medya yeterli olmuyor. Ben iki saatlik bir şov yapıyorum. Eğer bir birikimim ve donanımım olmasa bu iki saati çıkaramazdım. Hala kendimi geliştirmeye devam ediyorum. En büyük hayalim kitabımı film yapmak ve bu hayalimi gerçekleştirebilmek için ilk adımımı attım. Senaryo aşamasındayım, kendim yazıyorum" ifadelerini kullandı.

858,460Konular
981,107Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt