Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

komik anonslar

komik anonslar
0
31

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
komik anonslar İstanbul KabataşYalova iskelesi : Sayın yolcular, lütfen tek sıra halinde ilerleyelim Aloookime diyorum!! İstanbul Eminönü Beyazıt istikametindeki tramvay : Sayın yolcular lütfen kapılara yaslanmayınız!!! Bir kaç dakika sonradan: Arkadaşım yaslanmayın diyoruz kapılara, ne var o kapılarda anlamadım oysa? Kilyos'ta bir plaj Lütfen uyarı Sayın müşterilerimiz, lütfen duşlarda sabun kullanmayınız 15 saniye sonradan: Ulan adama bak hala şampuanlanıyor yaa hişşkese veriyim mi kese? Bir okulda öğretmenin çocuğunu okulda kaybetmesi üzerine hizmetlinin yapmış olduğu anos: Peliin! ecele buraya gel anan beklii Polis otosu: Lan yavuuuuzz!! ulan yavuuuuzzz!! (megafonun açık olduğunu farkeder) ee yavuz bey Bi diğer polis otosu Kamyon şoförü sağa çek! Kamyon şoförü saga çek! Sağa çek laaaaaan! Makinist anons eder : Pek kapıya yaslandıkça gidemeyiz biz Ve ima etmenin beceriksiz kaldığı anlar: Lan tutmasana kapıyı kime diyorum kırmızı gömlekli (kısık sesle) Halk Müziği otobüsünde biletçi : Arkadaşlar otobüsün arkası da gidiyor arkaya içten ilerleyelim lütfen Anonsu yapan Sait dayı : Gazinocu Memet Gazinocu Memet Danışmaya doğru gel (5 dakka değin bekler gelen giden olmamıştır) Gazinocu Memet kola kamyonu kapıya geldi geçemiyor sen gelmezsen yolluyorum geri İstanbulda bi belediye havuzu : Lütfen havuza çocuklarınızı duş aldırarak sokunuz (kaale alınmaz) Havuzdaki siyah saçlı hafif kel göbekli beyefendi! Lütfen çocuğunuza duş aldırınız alıntı  

858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt