Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Komik Aşk Espirileri

Komik Aşk Espirileri
0
63

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
2019 Komik Aşk Espirileri Komik Aşk Espirileri 2019 2019 Aşk Espirileri kısa Aşkınıza aşkla ilgili gülünç aşk espirileri yapmak ister misiniz? O halde dürüst adrestesiniz, çünkü biz bu yazımızda 2019 yılının en gülünç ve aşık aşk espirilerini konu alıyoruz Melek'ler2019komikaskespirileri5c55799cd1664alt 1549105560 1549105560 2019komikaskespirileri5c55799d1031c2019komikaskespirileri5c55799d1031c 2019komikaskespirileri5c55799d1031c Erkekler belediye otobusu gibidir Birini kacirirsan bes dakika daha sonra oburu kazanç Savasma sevis, sevisirken zaten savasiyorsun Erkekler neden evlenemiyecekleri kaninin pesinden kosarlar? Kopeklerin kullanamayacaklari otomobillerin pesinden kosmalari gibi Bütün kızlar çiçek olsun, arı olmazsam namerdim Bizi çekemediler, halat koptu canım Deli gibi sevdim, manyak gibi evlendim Gülü sevdim dikeni battı, seni sevdim burnun kalktı Aşk bir sudur İç iç kudur Aşkından oldum nezle, seviyorum seni 5 metre bezle Aşık olup ızdırap çekeceğime, nezle olup burnumu çekerim Para için evlenme, borç elde etmek daha hesaplıdır Aşkım seni seviyorum! Ama parayı daha fazla… Lakin paranın ne önemi var, mühim olan miktarı! Dokuz kez sev, onuncu olayım, Gerçekten sev, sonuncu olayım Erkekler belediye otobüsü gibidir Birini kaçırırsan beş dakika daha sonra öbürü kazanç Sen sen ol, kapı önunde aşk yapma! Aşkın gözü kordur lakin komşununki katiyen! Erkekler niçin evlenemiyecekleri kadının peşinden koşarlar? Köpeklerin kullanamayacakları otomobillerin peşinden koşmaları gibi Sana sarılmayı öyle cok seviyorum ancak Cünkü o sırada yüzüne bakmam gerekmiyor Sen likor gibi tatlı, tekila gibi çarpıcı, viski gibi asil, konyak gibi sıcak, şampanya gibi özel, şarap gibi tutkulu, malibu gibi egzotik, kokteyl gibi muhteşemsin Bir köpek ile bir erkek aralarında ne fark vardır? Köpek sadece halıyı kirletip mahfeder, erkek ise bütün yaşamını mahfeder Sadakatsiz sevgilim alzheimer hastası bile senin değin çabuk unutmaz pes… Kalbimde yaşıyorsun ama kiranı vermiyorsun Anekdot: Konut sahibi en kısa zamanda onunla evlenmezsen seni kapı dışarı edecekmiş Sabahları kahvaltı yapmıyorum çünkü seni düşünüyorum öğlenleri yemek yemiyorum çünkü seni düşünüyorum Gece olunca uyuyamıyorum çünkü açım Bırakıp gittin beni… Seni unuttum sanma, vakit alışmayı ögretti ola ki fakat unutmayı asla… Eline almış bir çiçek sevecek sevmeyecek Ah, koca sersem çiçek nerden bilecek Seni sevecektim kiskanacak el ustunde tutacaktim kendimi sana sevdirecek bana baglayacaktim ip koptu Bataryasi zayif hayallerimizin kapsama alani disinda kalan kesimlerine sebeke hatasi sebebiyle ulasamadik simdi yuregimde full ceken hattimla seni seviyorum Kalbim senden cektigini ABD usame bin ladinden cekmedi Yuregimin teroristi dunya birlesse seni yok edemez Akibetim ikiz kulede olsa tekrar seni sevecegim Seni sevdim seveli basim belada seni dusunurken uyuya kaldim helada Sekerden evimiz tuzdan hayallerimiz vardi Ne yazikki dun yagmur yagdi Bunu iyi belle Cehennem buz tutuncaya değin seni sevecegim Aşkimizin suya dusecegini bilseydim balik olurdum Aşıka bagdat sorulmaz Fazla mendiliniz varmi, aşık olmusumda! Karayollarinda degil, senin kollarinda oleyim Sana birsey soyleyecegim, lakin sakin uzulme; dun doktora gittim, bobreklerimde kum, kalbimde seni buldular Hey garson! bana kalbim kadar yanik doner, dusuncelerim dek karisik bir salata, acilarim değin koyu bir kahve getir Karin elde etmek istiyorum karin, Ey benim kardanadamim Derstlesmek istiyorsan 1 tusla, birine sarilmak istiyorsan 2 tusla, eglenmek icin 3 tusla, hepsini istiyorsan benim numarami tusla Sen kadayif kadar tatli, lahmacun dek sicak, cig kofte kadar yakici, dolma gibi cekici, bulgur gibi asil ve icli kofte dek dayanilmazsin Erkek jinekolog hicbir süre kendi arabasi olmamis bir oto tamircisi gibidir Sevgilim, seni tv kumandasindan, futbol topundan, pazar gazetesinden cok daha fazla sevdigimi soylemismiydim