Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Komik Aşk Fıkraları

Komik Aşk Fıkraları
0
230

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
En Gülünç Aşk Fıkraları,

Çok Gülünç Aşk Fıkraları;

Açım

Birgün esas bir kıza aşık olmuş temel bu kıza birgün şiir yazmiş
şiiri : sabahları kahvaltı yapamıyorum çünkü seni düşünüyorum
Öğlenleri yemek yiyemiyorum çünkü seni düşünüyorum
Akşamlari yemek yemek yiyemiyoyrum çünküseni düşünüyorum
Geceleri uyuyamıyorum çünkü açim

Kutsal Şeyler
İki sevgili oturmus konusuyorlardi Genç kiz,
Inan bana sevgilim, sen hayatimdaki ilk ve son erkeksin Erkek, kizin saçlarini oksayarak yanıt verdi,
Beni buna inandirmak senin elinde
Kiz birazcık düsündü, sonra heyecanli sekilde anlatmaya devam etti,
Bak, hayatimin en tanrısal seyi üzerine yemin ederim fakat, söylediklerim dogrudur
Adam meraklandi,
Peki hayatinin en kutsal iki seyi nedir sevgilim?
Kiz ayni hizla yanıt verdi,
Çocuklarim tabii ama

Zeki tehdit etme
İki sekreter kız konuşuyorlardı
Nasıl, yine şef seni türlü bahanelerle sıkıştırıyor mu?
Hayır, bundan böyle gözü yıldı!
Nasıl, korkuttun mu?
Kolay Böyle devam edersen seninle evlenirimdiye korkutma ettim

Araba Kazası
Bir kadınla bir adam ayrı ,öbür arabalarında giderlerken çarpışırlar İkisinin de arabası mahvolur lakin talih eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulur Arabalarından sürünerek çıkarlar ve kadın adama bakıp:
Fazla acayip! Sen erkeksin ben de kadın Arabalarımız mahvoldu lakin ikimize de hiçbir şey olmadı Bu olur ya de tanışıp, dost olup, hayatimizin ardına kadar kolaylık içinde birlikte yasamamız için bir işarettir,' der
Harikulade heyecanlanan adam:
Evet, galiba haklisin,' diye cevap verir şaşkınlıkla Kadın :
Bak, arabam hurdaya döndü ama bir şişe şarap sapasağlam Bu belirli bir işaret Bu şarabı içip şansımızı kutlamalıyız,' diye devam eder ve şarap şişesini adama uzatır Adam şişeyi alır, açar ve yarısını içip kadına verir Bayan hemen şişenin mantarını kapatıp adama geri uzatır Bunun üzerine adam sorar:
Sen içmeyecek misin? Bayan yanıt verir :
Hayır, ben polisi bekleyeceğim!

Pratik meslek adamı
Meslek adamı bütün işleri ivedi tez göre sonuca bağlamaya alışıktı Büyük oğlu günün birinde telaşla yanına koştu:
Baba, sevgilimi gebe bıraktım
O kada mühim yok Al şu 1000 lirayı hallet işi
Azıcık sonradan babaya baş vurma sırası minik oğlundaydı
Baba metresim hamile !
Hay Allah kahretsin Al şu 1000 lirayı sen de işini hallet
Benzer günün akşamı kızı iş adamına itiraf etti:
Baba hamileyim
Baba fazla derin bir oh çekt:
Çok şükür, bu kez para bizden çıkmayacak

Her Sabah
Yeni evli bir çift evli ilk günlerini geçireceklermiş Gelin uyanmış Bakmış güvey yatakta yok Kapı deliğinden kocasının ne yaptığına bakmış Yeni güvey sobayı yakmış, kahvaltıyı hazırlamış, gömleklerini ütülemiş Kadın iyi bir adama düştüm diye çok sevinmiş ve yatağına yarım kalan uykusunu tamamlamaya gitmiş Birkaç dakika sonra damat gelini uyandırmış Gelin uyanmış ve damatdan sabah duyduğu birincil söz gelinin tüm sevincini daha aşağı üstteki etmiş ;
Her sabahleyin böyle isterim

İyi Tanımıyorum
Evde kadin kocasini hasliyor :
bari su yan komsularimizi misal al Kaç yillik evliler ama birbirlerine hala balayinda gibi davraniyorlar Adam karisini arabada, kapinin önünde, her tarafta öpüyor Yaziklar olsun! Sen niçin ayni seyi yapamiyorsun?
Yaparim yapmasina fakat, ben kadini iyi tanimiyorum ki*