Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Komik Bayram Mesajları

Komik Bayram Mesajları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Gömleğiniz Levi's, pantolonunuz Diesel, bayramınız kutsal olsun

Tanrı'dan su istedik, denizleri; çiçek istedik, kırları; dost istedik bu numarayı verdi

Minareden atlarım, bayramını kutlarım

Bu yıl kurban bayramına sakın kurbanlık almayın sms ile 'kurban' yazın 2006'ya gönderin seni sevmeyenler sana kurban olsunArkadaşım bugün bu mesajı tanıdıklarına göndermiş gönderdiği iki laz arkadaşı geri aramış arkadaşımı ikisi de birer tane soru sormuş sorular şöyle;

2006'ya mı gönderecez?
kaç kontör gidiyor?

İyi bayramlar, gerçi sana her gün bayram ama olsun

Bayram bells, bayram bells, bayram all the way

Bu gün yüzün öpülmekten solsun, miden 5 kg şekerle dolsun, cüzdanını bücürler soysun, gönlün huzura doysun, bayramınız kutlu ve mutlu olsun

Biliyorsun, bugün bayram daha 3 gün bayram devam edecek ben yalnızca bugünü hatırasına yapmak istemiyorum Bu bir süreçtir 4 günlük bir bayramın tamamı mübarek olsun Afiyet sevinç dilerim Tabii sevinç herkese tarafından değişir Seni mutlu eden her neyse onlari dilerim Yoksa başkalarını mutlu edecek şeylerden sana ne!? Lakin sıhhat böylece yok Herkes için benzer anlamlar ifade eder Daha neler diyebilirim fakat, yer kalma

Tatil günlerinizi mutlu bir şekilde geçirmenizi diler iyi bayramlar dilerim

Bayramınızı tevhidi imaniye ve uhuvveti islamiyede ittifaken tevazul ve telaifle tebrik eder alemi islama, maliki islama daima saadet niyaz ederim

Buraları yıkılıyor, nur'dan yıkılıyor
Hergün peşime iblis takılıyor *
Ben islamı seçtim tercihim dürüst
İndir başını hadi secdeye içten

Mutluluğunuz Türkiye enflasyonu dek yüksek, üzüntünüz memur maaşı değin düşük, geleceğiniz Demirel'in keli değin parlak olsun mutllu bayramlar

Telefonum telefonunuzun bayramını en doğru dileklerle kutlar, uzun pil ömürleri diler

Cehennemde yanacaksın*

858,465Konular
981,137Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt