Komik diyaloglar Temsilci : Esinizin cep telefonu numarasini alabilir miyim? Müsteri : su anda hatirlayamadim fakat valla sizin karsinizda kendimi mülk gibi hissettim simdi Delege : Annenizin evlenmeden önceki soyadini ögrenebilir miyim? Müsteri : Benim anamin bir ayagi çukurda,kizligi mi kaldi? Delege : Medeni Durumunuz? Müsteri : Erkegim!!! Delege : Ekin Bey'le görüsebilir miyim? Müsteri : O bay degil bayan!!!!!! ve size teessüf ederim Temsilci : Email adresiniz varsa alabilir miyim? Müsteri : emailcokatesli@hotmailcomemail Temsilci : Mezun oldugunuz ilkokulunuzun adini alabilir miyim? Müsteri : Nerden ögrendiniz ilkokul mezunu oldugumuzu? Vekil : Medeni durumunuz? Müsteri : Bekarim Temsilci : internet subesine kayitli misiniz? Müsteri : Esim kullaniyor Vekil : Bekarim demistiniz! Müsteri : Ben hergün kalbime imza atiyorum!!!! (imam nikahi ) Delege : Cep telefonu kullaniyor musunuz? Müsteri : Gazeteden kuponla almistim on gün sonradan gelecek Vekil : iyi günler Nasil yardimci olabilirim? Müsteri : Benim dün son ödeme tarihiymis extre bugün geldi Bugün yatirirsam faiz islermi? Delege : Evet geciktirdiginiz için faiz isler Müsteri : Ne biçim bankasiniz diger bankalar böyle olunca faiz almiyorlar iptal ediyorlar Vekil : Su andaki kullanım böyle, Baska yardimci olabilecegim birkonu var mi? Müsteri : Değil Delege : iyi günler size Müsteri : Size kötü günler Köpek XXçsin sizin bankaniza!!!!! Vekil : iyi günler Erdinç Beyle görüsebilir miyim? Müsteri : Babam Tuvalette hemde yeni girdi 1 saat çikmaz simdi Delege : Evli misiniz ? Müsteri : Hayir müzmin bekarim Aman evladim sen sen ol sakin evlenmeyecegim deme Bak güzel bir isin varmis,bankada birini ayarla yasin geçmeden bir an önce evlen Daha Sonra bizim gibi tursunu kurmasinlar Abla nasihati !!! Delege : iyi günler! inci Hanim'la görüsebilir miyim? Müsteri : Annem haciya gitti, 28'inde gelecek alıntı