Gülünç nikah davetiye sözleri 2019 komik düğün davetiyeleri komik davetiye sözleri gülünç nikah davetiye yazıları Gülmeyi ve gülsdürmeyi seven, izaç hazırlıkları yapan neşelendirici çiftler için, keza sıradışı olmak isteyen gelin ve damat adayları için, bu sayfamızda komik düğün davetiyesi sözlerini paylaşıyoruz Melek'lerkomikdugundavetiyesozleri20195c4b896d81686alt 1548454249 1548454249 komikdugundavetiyesozleri20195c4b896de72b8komikdugundavetiyesozleri20195c4b896de72b8 komikdugundavetiyesozleri20195c4b896de72b8 Bekarlık limanından saadetler diyarına sevinç adlı gemiyle yolculuğa çıkıyoruz Bizi uğurlamaya gelirseniz seviniriz —————————— Filmin adı : MUTLULUK Süresi : ÖMÜR BOYU Başrollerde : S & S Bilet Ücreti : YALNIZCA ALKIŞ Sevgili Dostlar, 7 7 2007 Salı günü Saat : 20 – 24 Arası Mutluluk oyununda sahneleri birleştirdik Ve bugün perdeyi açıyoruz Tek perdelik bu oyun siz salonu terk ettikten daha sonra da sürüp gidecektir Ve perde, yaşam bizi ayırıncaya değin inmeyecektir Bu iki karakter oyunun galasında hep birlikte olalım id —————————— Sünnetçi amca sordu Son kararinmi oglum? Içime bir nefret dogdu Joker hakkimi kullaniyorum Anne ve babama danisiyorum Dedilerki artik zamani doldu Bende sünnet oluyorum Bütün sevenlerimi Sünnetime bekliyorum —————————— Öyle bir köprü ama geçmem gerek Türk oğlu türküm değilim ürkek gelin görün olacağım sünnet herkes görsün nasıl olunurmuş erkek —————————— Leyla ile Mecnunu görmemiş, Kerem ile Aslıyı duymamış, Ferhat ile Şirini bilmiyor olabilirsiniz Titaniği de seyretmediyseniz Bu fırsatı sakın kaçırmayın Bu büyük aşkın nikâhnikah gecesindegününde, Bizleri onurlandırmanız dileğiyle… —————————— Tanımıyorsanız beni, bakmak isterseniz beni, En neşeli günümde, mutlu edersiniz beni 16 Agustos Pazar günü sünnetçi, Kesecek pipimi, bilmiyorum akibetimi Ağlarsam ayıplamayın beni, Yapılacak Sünnet Düğünüme bekliyorum hepinizi —————————— büyüdük derhal evleniyoruz bu mutlu günümüzü görmeye sizleride bekliyoruz —————————— Sevenler hep mesut olsun Düğün mutlu bir yol olsun Herkes bilsin cümbür cemaat duysun Gelen dostlar sağolsun —————————— Gereği düşünüldü Birbirine karşı mutluluk suçunu Ika etmiş olduklarından Medeni Kanun’un 4721 Maddesi’ne tarafından Izaç cezasına çarptırılmışlardır Sizleride aralarında görürlerse Suçları ömür boyu Mutluluğa dönüşecektir