komık esprıler Amerikan bevliye üstteki kurulunun yaptığı bir araştırma sonucu sex hayatında başarısız olan halk mesajları okurken telefonları sağ ellerinde tutuyorlar hemen elinde tuttuğun makine bir uzaylının cinsel organıdır Her tuşa bastığında ufo müsamaha alıyor Eğer bu mesajı okurken gülüyorsan çağrıda bulunmak fakat sende hoşgörü alıyorsun Bu mesaj özel bir frekansla gönderilmiştir, zekilerde bellek yitimi, aptallarda kısa süreli körluk, ibnelerdede bir anlık gülüş yapar Enerjik kolları ile beni koltuğa oturttu, üstüme abandı, eline aldığı iri aletini ağzıma soktu, fazla canım yandı ve ağzımdan kanlar akıyordu; fakat çürük dişimi sonunda çekmişti Sayın abonemız son dönem faturanız 19500000TLdır Ödemelerinizi son iki çalışma günü içinde yapmanız rica olunur Ödemenizi yaptıysanız bu uyarıyı lütfen dikkate almayınız Teşekkür Ederim şimdi her 100 kisiden 35'i uyuyor, 10'u yemek yiyor, 25'i çalışıyor, 15'i sex yapıyor, 10'u otomobil sürüyor, 4'ü ders çalışıyor bir tane salakta elinde telefon sms okuyor Esas ile Dursun Trabzon da kazı yapıyorlarmış, kaz ölmüş Toprağa hayat verir diktiğin her çam, ömrüne ömür katar miktiğin her avrat Yat dedi yattım, aç dedi açtım, aletini çıkarıp soktu, işini bitirdiğinde kan gelmeye başladı, fazla korkmuş ve acı çekiyordum; çünkü ilk olarak diş çektiriyordum! Gülü seven dikenine katlanır, kaktüs sevenin vay haline Her gün ağzına al, okşarcasına dudaklarının aralarında gezdir, zevkin doruklarına ulaştığında daha da acele et ve daha sonra macunu tükür, fırçayı temizle diş sağlığına uyarı et İki uzaylı yakıt istasyonuna gitmişler, biri yakıt pompasını tutmuş dötüne sokmuş, diğeri ona şaşkın bir bakışla: Bu yaptığın sıradan mi?demiş Diğeri ise:Hayır kurşunsuzdemiş Kocamandı, elimde tamamiyle tutamıyordum, çok büyüktü, az çok salladım tam fışkıracakken ağzıma dayayıp hepsini içtim cocacola’yı fazla seviyorum Baba der ancak:Oğlum müjde sana meslek buldumÇocuk heyecanlanır:Ne işi baba? Baba cevaplar:Aşağıdaki büfede yedigün vereceksin Seni görür görmez gözlerim dolar, kulaklarım mark Sen sen ol kapı önünde aşk yapma, aşkın gözü kördür ama komşununki katiyen Bütün gece uğraştım bir türlü delinmedi, o kadar zorladım bana mısın demedi, sabret sevgilim hemen olacak OOOOhhhhh, delindi, kulaklarına takabilirsin küpeni Cep telefonunuzun daha iyi çekmesi için tepede olan pozisyonda üzerine oturunuz, biz buna Cep To GötdiyoruzCep to Göttelsim de vardır Belki bir gün başkalarıda bu uygulamaya başlar,ne dersiniz güzel olmaz mı? Dün gece seni o kadar aradım ancak, soğuk vücuduma dokunmanı öyle istedim, yatağa sensiz ve çıplak girmek zorunda kaldım, neredeydin benim canım pijamalarım Dereceye girmek için çok çalıştı; lakin hasta oldu derece ona girdi Dünyada iki şeyi sevdim; seni ve gülü, gülü sevdim dikeni battı, seni sevdim dötün kalktı Elleriyle beyaz vücuduma ellediler, dudaklarıyla emdiler, ateşleriyle yaktılar, bilmem ne istediler benim gibi sigaradan Ey dağları taşları her şeyi yaratan rabbim, her şeye bir çekicilik ayrı bir tat insanlara düşünce, mantık, zeka dağıtırken bu mesaja mülk mal bakan bu öküzü niye unuttun? Ah kızım ah! Ben ne salağım; seni ne doktorlar, ne mühendisler istedi de vermedim Üzülme anneciğim, ben hepsine verdim Adam düzmüş, karısı yanmış Boynuma sürterek göğüslerinin arasından, aşağıya, kalçamın yanında kadar getirip, yuvasına oturttum, çıkan şılak sesi bana güven veriyordu, sende emniyet kemeri tak Kadının biri akşama dek mutfakta durmuş, hiçbir şey düşünmemiş Niçin? * Çünkü tefal herşeyi düşünmüş Adamın biri gökdelenin tepesinden atlıyacakmış altından bir sey geçmis atlamamış Ne geçmis? * Vazgeçmiş