Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Komik Facebook Sozleri

Komik Facebook Sozleri
0
123

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
2019 Komik Facebook Sozleri

21 Aralığa sayılı gunler kala ben oturmuş cay iciyorum ya, bir insan bu kadar rahat olur nasıl bi umursamazım anlamadım adeta boşvermişim

Kız cok iyi tost yaparım diyor valla helal olsun, bu devirde bu hamaratlık sonucta tost, herkes yapamaz

Bazen gitmek istersin, sadece gitmek, ama yapamazsın cunku dışarda yağmur yağıyordur, yine ıslancaz galiba

Sevgilim bana seni başka biriyle aldattım dese, herhalde başka biriyle aldatıcan mal, beni benimle aldatacak halin yok der lafı koyarım

Bilgisayarım usb aygıtı tanımıyor dune kadar tanıyordu halbuki, ne gecti aralarında hic bilmiyorum hep vukuat

Twitterda hayat durmuyor ya facebook akşam 9'da kapatıyor dukkanı emekli fenomenler kahvesi gibi

Yarın ilk işim, yine işlerimi başka gune ertelemek olacak

Hala bir kadın cizemedim manga'ya da ayıp oluyor bayadır

Trip de aynı deprem gibi, ne zaman nereden geleceği hic belli olmuyor

Yaptığım gozlemlere gore her hafta bir gun mutlaka pazartesi oluyor niye hala alışamadınız

Mac 90 dakika bunu unutmayalım bi arkadaş unutmuş, devre arası cıkıp eve gitti

Polis Turk Telekom Arena'da kuş ucurtmayacakmış Fenerbahce ne? kanarya kanarya ne? kuş emniyet tarafını belli etti

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt