iltasyazilim
FD Üye
köprü
Ücüncü Boğaz Köprüsü'nü Japon, Amerikan ve Türkler'den oluşan bir konsorsiyum almış Tam açılışın yapılacağı sırada kurdela kesilirken köprü büyük bir gürültüyle yıkılmıs Japon;
'gitti bütün emeklerim, mahvoldu kumlarım' diyerek harakiri yapmış
Amerikalı;
'gitti çeliklerim, tonlarca çelik yıkıldı' diyerek tabancasını çekip intihar etmiş
Bütün bunlari izleyen Türk müteahhit de derin bir 'Oh!' çekerek yanındakilere dönmüş: '
'İyi oysa çimento koymamışım, yahut bunlar gibi mahvolurdum''
tarlada
Dursun canı sıkkın bir şekilde tarladan gelen Esas'i görür ve hemen sorar:
Hayrola Temel ne oldu daa Neye böyle öfkelu öfkelu gideysun
Temel
Hiç sorma Dursun derdum büyüktür
Dursun
Hayrola uşağum neymiş derdin?
Temel
Tarlada iken canım garip fadimeyi çekiyur,
Dursun
Uşağım o süre Fadime sana gelsin
Temel
Nasıl olacak bu?
Dursun
Al tüfeği yanına canın çekince patlat Fadime anlar koşar gelir
Temel
Hay aklınla bin yaşa emi
Ast Esas bunu hemencecik uygulamaya koyar Canı çekince hemen tüfeği patlatıveriyor Fadime yanında Aradan bir kaç hafta geçiyor Dursun tekrar Esas'i tarladan gelirken görüyor
Dursun
Hayrola Esas nasıl gidiyor verdiğim taktik?
Esas
Valla Dursun ilk başta fazla iyidi, lakin av sezonu açıldı açılalı Fadimenin yüzünü göremez oldum
10 sterlin
Iki iskocyalı kasabada bir tiyatro acmislar, fakat iskoclar umulan cok pinti, kimse para devretmek istemediginden her gun sifir cekiyorlarmis Bakmislar olacak gibi degil, dusunmusler ne yapalim ne edelim diye En sonunda birinin aklina bir hafıza gelmisErtesi gun her tarafa ilanlar asiliyor
Cumartesi gunu tiyatromuza giris bedavadir
Kasaba halki bedavayi bulmus kacirir mi Cumartesi gununu Tiyatro ful cekmis, bizimkiler mukemmel bir oyun sergiliyorlar Cümbür Cemaat ayakta alkisliyor Oyun bittikten daha sonra kasaba halki cikisa dogru yonelmis lakin ne gorsunler ? Kapilar kilitli ve su yazi yaziyor :
Cikis 10 sterlin*
Ücüncü Boğaz Köprüsü'nü Japon, Amerikan ve Türkler'den oluşan bir konsorsiyum almış Tam açılışın yapılacağı sırada kurdela kesilirken köprü büyük bir gürültüyle yıkılmıs Japon;
'gitti bütün emeklerim, mahvoldu kumlarım' diyerek harakiri yapmış
Amerikalı;
'gitti çeliklerim, tonlarca çelik yıkıldı' diyerek tabancasını çekip intihar etmiş
Bütün bunlari izleyen Türk müteahhit de derin bir 'Oh!' çekerek yanındakilere dönmüş: '
'İyi oysa çimento koymamışım, yahut bunlar gibi mahvolurdum''
tarlada
Dursun canı sıkkın bir şekilde tarladan gelen Esas'i görür ve hemen sorar:
Hayrola Temel ne oldu daa Neye böyle öfkelu öfkelu gideysun
Temel
Hiç sorma Dursun derdum büyüktür
Dursun
Hayrola uşağum neymiş derdin?
Temel
Tarlada iken canım garip fadimeyi çekiyur,
Dursun
Uşağım o süre Fadime sana gelsin
Temel
Nasıl olacak bu?
Dursun
Al tüfeği yanına canın çekince patlat Fadime anlar koşar gelir
Temel
Hay aklınla bin yaşa emi
Ast Esas bunu hemencecik uygulamaya koyar Canı çekince hemen tüfeği patlatıveriyor Fadime yanında Aradan bir kaç hafta geçiyor Dursun tekrar Esas'i tarladan gelirken görüyor
Dursun
Hayrola Esas nasıl gidiyor verdiğim taktik?
Esas
Valla Dursun ilk başta fazla iyidi, lakin av sezonu açıldı açılalı Fadimenin yüzünü göremez oldum
10 sterlin
Iki iskocyalı kasabada bir tiyatro acmislar, fakat iskoclar umulan cok pinti, kimse para devretmek istemediginden her gun sifir cekiyorlarmis Bakmislar olacak gibi degil, dusunmusler ne yapalim ne edelim diye En sonunda birinin aklina bir hafıza gelmisErtesi gun her tarafa ilanlar asiliyor
Cumartesi gunu tiyatromuza giris bedavadir
Kasaba halki bedavayi bulmus kacirir mi Cumartesi gununu Tiyatro ful cekmis, bizimkiler mukemmel bir oyun sergiliyorlar Cümbür Cemaat ayakta alkisliyor Oyun bittikten daha sonra kasaba halki cikisa dogru yonelmis lakin ne gorsunler ? Kapilar kilitli ve su yazi yaziyor :
Cikis 10 sterlin*
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.